13+ Laptop Paling Apik Kanggo Youtubers (FAQs) | 202312 min diwaca

Laptop paling apik kanggo Youtubers: YouTubing minangka salah sawijining cara paling apik kanggo golek dhuwit saka internet ing jaman saiki.

Iki kalebu nggawe lan nyebarake video ing YouTube sing menehi informasi babagan topik tartamtu.

Minangka YouTuber, sampeyan butuh laptop sing apik banget supaya bisa nggawe video kanthi kualitas paling dhuwur. Dadi, waca kiriman iki saka wiwitan nganti rampung kanggo ngerteni laptop endi sing duwe fitur nyunting video sing apik, umur baterei sing dawa, lan macem-macem warna, yaiku kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe video sing paling apik.

Apa Youtube mbayar?

Saben wulan, YouTubers bisa ngarep-arep njaluk cek ing surat utawa simpenan langsung menyang akun bank.

YouTube mbutuhake panyipta konten duwe 1,000 pelanggan lan 4,000 jam tampilan ing 12 wulan sadurunge sadurunge bisa miwiti nggawe dhuwit saka video kasebut.

Sawise tekan nomer kasebut, dheweke layak melu Program Mitra YouTube.

Tampilan iklan ing YouTube biasane entuk antarane $0.01 lan $0.03, tegese kreator populer bisa ngasilake antarane $3 lan $5 kanggo saben 1,000 tampilan sing ditampa video.

Minangka ijol-ijolan kanggo video lan iklan sing diunggah menyang saluran YouTube, YouTube bakal kredit akun AdSense karo revenue.

Nalika sampeyan tekan ambang $10 ing pangentukan liwat akun Google AdSense, Google bakal ngirim kertu pos karo nomer verifikasi.

Laptop Paling Apik Kanggo Youtubers

Laptop paling apik kanggo YouTubers kalebu:

1. Dell XPS 17

laptop Kanggo Youtubers

Dell XPS 17 minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo YouTuber ing saindenging jagad. Laptop iki awet banget lan nduweni konstruksi sing apik tenan.

Senadyan kasunyatan manawa Dell XPS 17 kasedhiya ing macem-macem spek, saben spek laptop kasebut nindakake kanthi apik lan cukup apik kanggo nyunting video YouTube.

Laptop iki nduweni ukuran layar 17 inci, sing cukup gedhe lan dikarepake kanggo umume YouTuber. Uga, GPU ing Dell XPS 17 apik, lan tansah menehi asil sing dikarepake.

2. MacBook Pro 16

MacBook Pro 16, laptop liyane sing dirating dhuwur, dianjurake kanggo YouTubers.

Senajan laptop iki ora teka mirah, iku regane apik kanggo dhuwit uga digunakake. MacBook Pro 16 duwe chip silikon sing nyepetake proses.

Laptop iki nduweni kemampuan kanggo ngrampungake tugas apa wae tanpa nyebabake masalah. Kajaba iku, MacBook Pro 16 duwe baterei sing bisa dipercaya sing bisa tahan paling ora 20 jam kanthi daya lengkap.

Laptop iki nggunakake tampilan Liquid Retina sing menehi gambar kanthi kualitas dhuwur.

Recommended:  5 MBA Paling Apik Tanpa Sekolah GMAT ing Kanada (GMAT Adv, FAQs) | 2022

MacBook Pro 16 dianggep minangka laptop Apple paling apik kanggo YouTuber.

3. Razer Blade 14

Laptop Kanggo Youtubers

Razer Blade 14 minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo YouTuber.

Sanajan populer ing kalangan guru teknologi minangka laptop sing cocog kanggo pangembangan game, Razer Blade 14 uga bisa digunakake nalika nyunting video YouTube.

Razer Blade 14 nggunakake prosesor Ryzen 5900HX lan GPU Nvidia RTX 3060 (nganti RTX 3080), sing kuat banget yen digabungake.

Laptop iki nawakake keyboard luar biasa sing pancen lancar, lan bobote laptop pancen entheng, saengga bisa dipindhah kanthi gampang.

4. Macbook Air

MacBook Air minangka laptop sing cocog kanggo para YouTuber.

Laptop iki nduweni umur baterei sing apik banget sing bisa tahan suwe kanthi pangisian daya lengkap.

MacBook Air nduweni tampilan Retina sing luar biasa lan konten gamut sing apik banget sing menehi asil sing bermutu.

Chip M1 sing dipasang ing piranti iki nggampangake nyunting klip video YouTube sing ora ana masalah.

MacBook Air uga salah siji opsi paling apik ing pasar amarga wis dibangun ing sistem kontrol panas sing nambah kinerja.

5. Lenovo IdeaPad Gaming 3

Laptop Kanggo Youtubers

Lenovo IdeaPad Gaming 3 minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo YouTuber. Laptop iki becik kanggo nyunting video.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 nduweni desain fisik sing menarik lan arang dadi panas nalika kerjo.

Laptop iki nduweni prosesor sing bisa digunakake kanthi apik lan nduweni fitur apik liyane sing migunani.

Senajan laptop wis urip baterei miskin, kanggo rega, kang relatif murah, iku pantes kanggo ing dhaftar iki lan Highly dianjurake kanggo wong anyar sing durung nggawe dhuwit pisanan.

6. Razer Blade 15

Razer Blade 15 minangka laptop liyane sing apik banget sing dianjurake kanggo YouTubers.

Piranti iki bisa digunakake kanthi nyaman kanggo nyunting video YouTube amarga nduweni sawetara fitur sing apik tenan lan nggunakake prosesor Intel Core i7, sing ora nyebabake masalah.

Razer Blade 15 nggunakake sistem operasi Windows 10, sing nawakake pengalaman pangguna tingkat dhuwur, lan konten grafis sistem kasebut pancen apik amarga nggunakake kertu grafis NVIDIA GEFORCE GTX 1660TI.

Laptop iki bobote udakara 4.63 kilogram, dadi piranti portebel banget.

Nanging sanajan Razer Blade 15 duwe umur baterei sing cendhak, nanging isih ana ing dhaptar laptop paling apik kanggo YouTubers amarga akeh fitur sing apik.

7. Google Pixelbook

Google Pixelbook minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo nyunting video YouTube ing saindenging jagad.

Laptop iki nawakake layar 12.3 inci sing relatif cilik nanging cukup apik kanggo ngrampungake tugas kasebut.

Google Pixelbook nggunakake Intel HD Graphics 615 GPU, sing misuwur ing industri kanggo ngatur proses gedhe kanthi apik.

Laptop iki nduweni ruang RAM 8GB utawa 16GB, ruang ROM 128 GB utawa 256GB utawa 512GB, lan umur baterei sing bisa tahan udakara 10 jam mung diisi daya.

Recommended:  5 Sekolah Tinggi Manajemen Olahraga Paling apik ing Amerika Serikat | 2023

Google Pixelbook ora bobote lan minangka pilihan sing apik kanggo YouTubers.

8. Dell XPS 15

Dell XPS 15 minangka pilihan ndhuwur liyane kanggo YouTubers.

Laptop iki duwe prosesor Intel Core i9-5H-i9300-9HK Generasi 9980 sing luar biasa lan GPU Intel UHD Graphics 630-NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU sing bisa digunakake kanthi apik karo video.

Kajaba iku, Dell XPS 15 duwe ruang RAM antarane 8GB lan 24GB lan kapasitas panyimpenan antarane 256GB lan 2TB.

Piranti iki nduweni baterei sing tahan nganti 12 jam lan bobote 4lbs ngidini bisa dipindhah kanthi gampang saka sak panggonan menyang papan liyane.

Saliyane iki, Dell XPS 15 ukuran layar 15.6 inci, nawakake teknologi anti-glare sing nglindhungi mata, lan nerangake karo dibangun ing slot kertu SD sing serves akeh tujuan.

9. Lenovo Yoga 710

Lenovo Yoga 710 minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo YouTuber.

Laptop iki duwe layar 15.6 inci sing apik kanggo nyunting video. Lenovo Yoga 710 entheng lan ngasilake kualitas video sing apik banget sawise nyunting rampung.

Laptop iki nduweni kapasitas audio sing apik banget lan nggunakake 7th Prosesor Intel Core i7 generasi, sing bisa nangani beban kerja sing akeh tanpa digantung.

Menapa malih, Lenovo Yoga 710 nggunakake NVIDIA GeForce 940MX + Intel HD Graphics 520, kang kertu grafis ndhuwur-kedudukan, lan baterei bisa kanggo nganti 9 jam yen wis kebak kapasitas.

Piranti iki nduweni kapasitas RAM 16GB lan kapasitas ROM 512GB SSD.

Saliyane iki, Lenovo Yoga 710 bobote kira-kira 3 kilogram, sing ndadekake banget praktis lan minangka salah sawijining laptop sing cocog kanggo nyunting video YouTube.

10. Acer Predator Triton 300 SE

Acer Predator Triton 300 SE minangka laptop paling dhuwur sing dianjurake banget kanggo YouTuber.

Laptop iki nggunakake CPU Intel Core i7-11375H, yaiku prosesor canggih sing ngasilake asil paling apik lan uga nggunakake salah sawijining kertu grafis paling apik ing donya teknologi, yaiku Nvidia GeForce RTX 3060 GPU.

Menapa malih, Acer Predator Triton 300 SE ukuran layar udakara 15.6 inci, sing apik kanggo nyunting video, lan kapasitas RAM 16 GB sing nambah kinerja.

Piranti iki nduweni kapasitas ROM 512GB SSD, sing cukup apik kanggo panyimpenan video sawise nyunting, ora ketompo ukurane.

Kajaba iku, Acer Predator Triton 300 SE entheng, nduweni baterei sing bisa dipercaya, lan regane relatif terjangkau, dadi salah sawijining laptop murah sing paling apik kanggo nyunting video ing pasar saiki.

11. Alienware X17

Alienware X17 minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo YouTuber ing saindenging jagad.

Recommended:  Carane Entuk Diskon Siswa Logitech (FAQs) | 2023

Laptop iki nggunakake prosesor Intel Core i7-8700 nganti Intel Core i9-9900K lan Nvidia GeForce RTX 2070 nganti RTX 208 GPU, sing cocog kanggo nyunting video.

Alienware X17 wis ukuran layar 17.3 inci, kang cukup amba kanggo wong-wong sing fascinated dening ukuran layar, lan wis speaker apik tenan.

Alienware X17 nduweni kapasitas memori sing apik banget lan portabel banget. Iki minangka tambahan sing apik banget kanggo dhaptar iki.

12. Buku Lumahing Microsoft 3

Laptop Kanggo Youtubers

Microsoft Surface Book 3 minangka laptop liyane sing dirating dhuwur sing apik kanggo nyunting video.

Piranti iki nduweni ukuran layar 15 inci, kang cukup apik, lan nggunakake CPU Intel Core i7-1065G7, kang sampurna kanggo mbukak akeh tugas.

Kemampuan grafis Microsoft Surface Book 3 apik amarga nggunakake GPU Nvidia GeForce GTX 1660 Ti sing berkualitas tinggi.

Laptop iki nganggo RAM 32GB lan nduweni kapasitas panyimpenan 512GB SSD, sing cukup gedhe kanggo nampung sawetara video sing wis diowahi.

Kajaba iku, Microsoft Surface Book 3 bobote kira-kira 4 kilogram, sing ndadekake cukup praktis lan nduweni tampilan fisik sing apik.

Laptop iki nduweni keyboard sing luar biasa kanthi baterei sing bisa dipercaya.

Pitakonan sing Sering Ditakoni ing Laptop Paling Apik Kanggo Youtubers

Sapa YouTuber sing paling misuwur?

PewDiePie

Apa sing kudu duwe YouTuber?

Kanggo nggawe video sing berkualitas, sampeyan butuh komputer kanthi daya pangolahan lan memori sing cukup, piranti lunak nyunting video, mikropon, lan perekam layar sing berkualitas.

Apa pelanggan menehi dhuwit?

Pencipta mbutuhake paling ora 1,000 pelanggan lan 4,000 jam nonton ing taun kepungkur kanggo miwiti nggawe dhuwit langsung saka YouTube. Yen wis tekan angka kasebut, dheweke bisa nglamar Program Mitra YouTube, sing ngidini dheweke entuk dhuwit saka saluran liwat iklan, langganan, lan anggota saluran.

Apa kathok cendhak YouTube nggawe dhuwit?

YouTube bakal nambah dhuwit sing digawe saka iklan ing feed Shorts lan menehi pangripta bagean ing pungkasan sasi. Saka jumlah total sing diwenehake marang pangripta, dheweke bakal nyimpen 45% dhuwit adhedhasar kaping pirang-pirang Shorts sing dideleng.

kesimpulan

Saliyane laptop sing kadhaptar ing ndhuwur, ing HP ZBook Studio G8, ASUS ZenBook Pro Duo (UX582L), lan HP ZBook Fury 17 G8 yaiku laptop liyane sing dianjurake banget kanggo YouTuber.

Isih, minangka YouTuber, sampeyan bisa ngerteni babagan video sing apik tenan kanthi nggawe video luwih katon, ngatur gambar cilik, lan sesambungan karo pamirsa.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Rekomendasi Editor:

Yen sampeyan nemokake artikel iki apik, mangga bareng karo kanca.