5 Basa Paling Gampang Sinau kanggo Penutur Basa Inggris (FAQ) | 20228 min diwaca

Apa Basa sing Paling Gampang Sinau kanggo Penutur Basa Inggris? Ya, sampeyan wis mutusake sinau basa anyar, sing dadi keputusan sing wicaksana.

Basa sing relevan karo politik kaya basa Rusia bisa uga dadi pilihan sing apik, nanging apa sing bisa digunakake nalika sampeyan lagi liburan sabanjure?

Aku bisa uga dudu ahli basa, nanging ing postingan iki, aku bakal nulungi sampeyan ngerteni endi saka pirang-pirang basa ing donya sing paling gampang diakses kanggo sinau basa Inggris.

Apa sing sampeyan entuk nalika sinau basa kapindho?

Sinau basa liya duwe akeh kaluwihan. Sinau basa kapindho, kanggo wiwitan, wis suwe dianggep minangka cara kanggo nambah kecerdasan.

Iku hit gedhe karo juragan. Karyawan multibasa lan bilingual digoleki dening perusahaan, organisasi internasional, lan lembaga pemerintah.

Kanthi sinau basa liya, sampeyan bisa mbukak kemungkinan anyar kanggo sampeyan.

Luwih akeh basa sing dipikolehi, luwih gampang entuk basa liyane. Yen sampeyan fasih nganggo luwih saka siji basa, sampeyan bakal pengin lelungan luwih akeh, ketemu wong anyar, lan sinau babagan budaya liyane.

Sinau basa liya nduweni daya kanggo ngowahi cara sampeyan ndeleng urip lan alam semesta dhewe.

Waca liyane: 5 Basa Paling Langka ing Donya

Kepiye carane sinau Basa Anyar?

Kaping pisanan, sadurunge mbukak dhaptar basa sing paling gampang disinaoni kanggo penutur basa Inggris, ayo ngomong babagan sawetara basa sing paling populer ing donya.

Spanyol, Prancis, Italia, lan Portugis minangka salah sawijining basa sing dijupuk dening penutur asli Inggris ing dalan.

Loro basa sing paling akeh digunakake ing Bumi yaiku Prancis lan Spanyol. Dheweke diucapake ing luwih saka satus papan ing saindenging jagad.

Sampeyan bakal angel nemokake wong sing ora nganggo basa siji utawa loro-lorone ing bawana apa wae. Akibaté, iku basa sing apik banget kanggo sinau lan ora angel banget.

Waca liyane: 10 Pekerjaan Kurang Stres sing Bayar Tanpa Gelar (Tegese, FAQ)

5 Cara Paling Apik kanggo Sinau Basa Anyar:

1. Kenal Wong Anyar:

Mulai nekani acara sinau basa ing kutha sampeyan yen ana komunitas sing nggunakake basa target.

Recommended:  79+ Pitakonan Kawruh Umum Kanggo Ujian Beasiswa | 2023

Cara sing paling apik kanggo sinau basa manca yaiku nggawe kanca lan kenal karo slang, intonasi, lan solah bawa liwat kekancan.

Nduwe kanca sing wis nganggo basa kasebut bisa ngidini sampeyan latihan tanpa ngrasakake awake dhewe utawa langsung.

2. Nonton Film: 

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo sinau basa manca, nanging uga kanggo ngerteni budaya basa kasebut, yaiku nyemplungake dhewe ing film manca.

Subtitle bisa dipateni yen sampeyan ora cukup fasih ing basa kanggo ngerti apa tegese tembung kasebut.

3. Ajar dhewe:

Sanadyan katon prasaja, nanging iki minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo sinau basa anyar kanthi langkah-langkah cilik saka penyelidikan konsentrasi.

Saben dina, njupuk sawetara menit kanggo nulis tembung ing basa target sing sampeyan pengin sinau carane ngomong luwih apik. Saben tembung/bagean kudu diteliti sadurunge sampeyan nyoba nyipta pratelan kasebut.

Priksa manawa ukara sampeyan bener nalika ketemu karo mitra basa yen sampeyan duwe. Nduwe tujuan saben dina sing kudu digayuh bakal terus maju lan maju ing perjalanan sinau basa.

4. Coba Rungokna Radio:

Ngrungokake stasiun radio ing basa target nalika nyopir, ndownload podcast, utawa surfing web minangka cara sing apik kanggo latihan lafal lan kosakata ing basa sinau anyar.

Delengen sepira sampeyan bisa ngerti, lan tulisake tembung sing ora dingerteni supaya sampeyan bisa bali lan goleki mengko.

5. Lelungan metu:

Ngunjungi lokasi sing diomongake basa target lan manggon karo kulawarga sing ora nganggo basa asli sampeyan minangka rong cara paling apik kanggo sinau basa manca.

Yen sampeyan ora duwe pilihan liyane kajaba sinau basa, sampeyan bakal kaget amarga akeh informasi sing bisa dikirim lan sepira cepet sampeyan njupuk.

Basa Paling Gampang Sinau kanggo Penutur Basa Inggris:

Ing cathetan kasebut, ijinake aku nuduhake karo sampeyan sawetara basa sing paling gampang disinaoni kanggo penutur basa Inggris. Lan padha:

1. Swedia:

Swedia minangka basa resmi sing digunakake ing Swedia. Basa Swedia iku basa Jermanik, kaya basa Inggris.

Basa Inggris umume diucapake ing antarane wong Swedia, sing wiwit cilik lan lancar nganggo basa kasebut minangka basa kapindho.

Yen wong Swedia bisa sinau basa Inggris kanthi cepet, mula basa Swedia kudu dadi basa sing gampang kanggo sinau basa Inggris. Ora kaget para penutur basa Inggris sing sinau basa Swedia yen rong basa kasebut nggunakake urutan tembung sing padha.

Recommended:  13+ proyek mbayar paling apik ing Real Estate Investment Trusts | 2023

Kanggo nyederhanakake samubarang, wangun kriya biasane konsisten, saengga bisa dibandhingake karo basa Inggris maneh. Konjugasi kriya Swedia iku gampang dibandhingake karo basa Latin, sing mbutuhake konjugasi kanggo saben wong lan tegang.

Waca liyane: Tes CASL (Makna, Manfaat, Kemampuan Basa Lisan)

2. Walanda:

Ing Walanda, Belgia, Suriname, lan bagéan Karibia, basa Walanda dituturaké déning 23 yuta wong. Basa iki minangka basa resmi Walanda.

Yen sampeyan penutur asli basa Inggris, sampeyan kudu ora duwe masalah sinau dhasar basa Walanda. Akeh wong sing nganggep manawa ana ing tengah-tengah antarane basa Inggris lan Jerman, sing ndadekake penutur basa Inggris gampang sinau.

Sinau basa Walanda bakal mbantu sampeyan entuk karir amarga ana akeh kesempatan kanggo wong sing nganggo basa kasebut.

Akibaté, basa Walanda duwé pangaruh sing signifikan marang basa Inggris, kanthi jumlah kosakata sing asalé saka basa Walanda tinimbang basa liya.

Amarga padha karo basa Walanda lan basa liyane lan kasunyatan sing basa Inggris tansah ana ing urip, iki minangka bagéan saka panjelasan liwat film lan musik mligine.

Dheweke ora seneng banget kanggo asimilasi kosakata Inggris menyang basa asline. Ing kasus tembung sing ilang ing ukara, iki bisa migunani kanggo penutur basa Inggris, amarga bisa gampang ngganti sing padha karo basa Inggris, lan umume wong bakal ngerti.

3. Norwegia:

Wong Inggris bakal duwe masalah cilik kanggo milih basa Norwegia minangka basa kapindho, padha karo basa Skandinavia liyane kayata Swedia lan Denmark.

Penutur basa Norwegia kerep fasih nganggo basa Inggris kaya sing nganggo basa Swedia utawa Walanda, sanajan basa Inggris bisa dadi basa sing angel kanggo latihan.

Sanajan mung ana 5.2 yuta penutur asli Norwegia, nanging akeh sing padha karo basa Inggris, mula sing penting bakal gampang disinaoni.

Beda karo basa liyane, ora perlu ngapalake pirang-pirang tembung kriya ing basa Norwegia. Urutan tembung uga padha karo basa Inggris. Norwegia digunakake minangka basa resmi dening wong saka Norwegia.

4. basa Indonesia:

Basa iki digunakake minangka basa resmi ing Indonesia. Sistem panulisan ing pirang-pirang basa Asia bisa dadi angel dimangerteni utawa disinaoni kanggo penutur basa Inggris, nanging ora ing basa Indonesia.

Sanadyan dudu basa sing paling gampang kanggo sinau, nanging luwih gampang tinimbang basa Cina utawa Jepang.

Recommended:  Cara Dadi Teknisi Dhukungan IT Ing 2023 (FAQs)

Waca liyane: Carane Dadi Asisten Patologi Wicara-Basa (SLPA)

5. Basa Italia:

Luwih saka 60 yuta wong minangka penutur asli basa Italia, sanajan basa Italia ora digunakake kanthi wiyar kaya basa Spanyol. Iki minangka basa resmi sing digunakake ing Italia.

Tembung-tembung kaya lotteria (lotre) lan caffè bisa diakoni déning penutur basa Inggris amarga saka basa Latin (kopi). Nggunakake panganan kanggo sinau basa anyar minangka cara sing paling efektif.

Akeh negara Kulon, kayata Inggris, Amerika Serikat, lan Spanyol, wis nganut masakan Italia, sing wis nggawa sawetara tembung Italia menyang leksikon saben dina.

Kanggo miwiti, yen sampeyan seneng panganan lan penggemar masakan Italia (lan sapa sing ora?), Sinau basa Italia kudu gampang banget.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Basa Paling Gampang Sinau kanggo Penutur Basa Inggris:

Apa basa sing paling angel?

Mandarin

Apa sinau Korea angel?

Foreign Service Institute (FSI) menehi peringkat basa Korea minangka salah sawijining basa sing luwih angel disinaoni, nanging ora ateges ora bisa digayuh. Akibaté, aja kuwatir babagan "jam" sing dibutuhake kanggo sinau basa Korea. Ana akeh cara kanggo sinau basa Korea kanthi cepet, lan sampeyan bisa uga wis ngerti luwih akeh tinimbang sing sampeyan pikirake.

Apa sampeyan bisa sinau basa nalika turu?

Asosiasi tembung antarane basa bisa kawangun ing otak slumbering. Tegese yen sampeyan lagi turu, sampeyan bisa entuk konsep sing luwih maju.

Apa bisa sinau basa dhewe?

Sinau basa ing omah ora tau dadi luwih gampang utawa luwih trep amarga akeh aplikasi sinau basa gratis sing kasedhiya, kayata Babbel lan Duolingo. Sanajan sampeyan ora duwe akses menyang komputer, sampeyan isih bisa njupuk kelas online saka comfort saka ngarep dhewe.

kesimpulan

Coba pilihan iki yen sampeyan wis mandheg sinau basa liya amarga sampeyan wedi yen bakal angel banget utawa butuh wektu.

Yen sampeyan wis digodha kanggo sinau basa Rusia sawise nonton Olimpiade, pindhah menyang! Sanajan dianggep minangka salah sawijining basa sing luwih angel disinaoni dening penutur asli Inggris, sampeyan bisa ngrampungake iki kanthi usaha lan sabar.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Nuduhake Informasi iki.

Rekomendasi Editor: