5 Universitas Inggris Paling apik ing Turki (FAQs) | 20238 min diwaca

Universitas Inggris Paling apik ing Turki: Turki minangka salah sawijining tujuan wisata paling apik ing donya.

Nanging, ing taun-taun pungkasan, akeh wong sing lelungan menyang Turki amarga alasan liyane, kayata pendhidhikan.

Iki dudu pangembangan sing nggumunake amarga akeh sekolah ing Turki sing nawakake pendhidhikan kelas donya.

Sawetara sekolah kasebut uga melu program pertukaran siswa internasional, kayata program Erasmus +.

Ing sisih liya, sanajan Turki dudu negara sing nganggo basa Inggris, sawetara universitas lan perguruan tinggi Turki ngirim program akademik ing basa Inggris.

Iki ngidini siswa internasional nyetel gaya urip ing Turki kanthi gampang.

Iki uga ngidini dheweke nemokake negara kanthi luwih efektif, sanajan minangka siswa. Kiriman iki bakal ngomong babagan universitas nganggo basa Inggris paling dhuwur ing Turki.

Napa sinau ing Turki?

Sajrone pirang-pirang taun, ewonan perguruan tinggi Turki wis ngembangake puluhan ewu penawaran kursus basa Inggris.

Ing Turki, sampeyan bisa milih antarane nekani a kuliah utawa universitas fokus ing riset teoretis utawa nandheske pengalaman langsung ing lapangan.

Turki nduweni persentase paling dhuwur nomer loro ing donya kanggo ngrampungake sekolah menengah (94.2%), lan enrollment universitas kasebut ana ing urutan kaping lima.

Ing sisih liya, Turki, minangka anggota Wilayah Pendidikan Tinggi Eropa, ngetrapake prinsip-prinsip Proses Eropa kanthi apik.

Gelar sampeyan saka universitas Turki bakal diakoni ing saindenging Eropa. Universitas ing Turki saya akeh nawakake instruksi basa Inggris lan kesempatan sinau basa.

Kutha-kutha lan wilayah wisata sing populer cenderung nduweni kemampuan basa Inggris sing dhuwur. Ing Turki, Inggris digunakake minangka media instruksi kanggo sawetara kursus sarjana lan lulusan.

Siswa manca sing durung lancar ing basa Turki nanging pengin sinau bakal nemokake lokasi sinau ing luar negeri sing apik.

Turkey nawakake akeh atraksi, lan sampeyan bisa tekan sembarang cepet lan ing gaya. Kanggo siswa, Turki minangka papan sing apik kanggo sinau ing luar negeri.

Klub sosial universitas, tim olahraga, lan aktivitas budaya nyawiji wong saka latar mburi sing beda-beda.

Universitas Inggris Paling apik ing Turki

1. Universitas Boaziçi

Universitas Boaziçi minangka salah sawijining universitas sing nganggo basa Inggris paling dhuwur ing Turki.

Recommended:  Carane Sinau Kanggo SAT Ing Sasi (FAQs) | 2023

Sekolah iki nawakake akeh program gelar sarjana, master, lan doktoral liwat enem fakultas, loro sekolah, lan enem institusi.

Iki minangka institusi akademik sing misuwur amarga nawakake pendhidhikan kelas donya.

Kawruh sing disebarake ing Universitas Boaziçi bisa ngganti jagad iki.

Kajaba iku, Universitas Boaziçi uga minangka sekolah riset sing populer, kanthi jutaan dolar nandur modal ing pirang-pirang proyek saben taun.

Sekolah iki nduweni komitmen kanggo ndhidhik wong sing bisa mikir kanthi kreatif lan kritis.

Universitas Boaziçi uga nyiapake siswa sing ora wedi dadi pimpinan ing bidang usahane.

Salajengipun, fasilitas akomodasi sing kasedhiya ing Universitas Boaziçi apik.

Institusi akademik iki duwe sawetara perpustakaan kelas paling dhuwur sing nawakake koleksi buku, jurnal, koran, e-buku, lan sumber akademik liyane.

Ana uga udakara 160 laboratorium riset ing sekolah iki lan luwih saka 30 pusat riset sing ngidini para siswa ngrampungake pasinaon riset ing lapangan apa wae sing dikarepake lan sinau saka peneliti profesional sing digunakake ing sekolah kasebut.

Universitas Boaziçi minangka salah sawijining universitas Inggris sing paling apik lan institusi akademik sing unggul ing Turki.

2. Universitas Teknik Timur Tengah

Universitas Teknik Timur Tengah minangka salah sawijining universitas sing nganggo basa Inggris ing Turki. Sekolah iki ana ing Ankara, Turki.

Universitas Teknik Timur Tengah terus nyedhiyakake pendhidhikan kelas paling dhuwur sajrone 66 taun.

Sekolah iki nawakake akeh program akademik saka sarjana nganti tingkat gelar doktor. Kajaba iku, Universitas Teknik Timur Tengah nganut format pendhidhikan rong semester saben taun.

Program akademik Universitas Teknik Timur Tengah dikirim dening profesor sing diakoni sacara global sing cukup misuwur amarga eksploitasi ing lapangan.

Iki minangka pilihan utama kanggo sapa wae sing sinau ing universitas Inggris ing Turki.

3. Universitas Koc

Universitas Koç minangka pilihan utama liyane kanggo sapa wae sing sinau ing universitas sing nganggo basa Inggris ing Turki.

Sekolah iki nawakake program gelar sarjana lan lulusan sing ngliwati bidang kedokteran, teknik, ilmu pengetahuan, ilmu sosial, lan ilmu administrasi.

Sekolah iki wis dikembangake dadi salah sawijining universitas paling apik ing Turki.

Kabeh kursus sing ditawakake ing Universitas Koç dikoordinasi dening anggota fakultas berpengalaman sing wis mulang ing sawetara sekolah paling apik ing Eropa lan Asia.

Kajaba iku, Universitas Koç nandur modal akeh dhuwit kanggo riset saben taun.

Proyèk riset kasebut ngliwati teknologi, pangembangan sosial, hukum, obat-obatan, perawat, ekonomi, lan liya-liyane.

4. Universitas Istanbul Bilgi

Universitas Istanbul Bilgi minangka salah sawijining universitas sing nganggo basa Inggris ing Turki.

Iki minangka institusi akademik sing dikenal ing saindenging Turki amarga nawakake pengalaman pendhidhikan kelas ndhuwur.

Universitas Istanbul Bilgi minangka sekolah swasta terkemuka ing Turki sing wis ana ing ndhuwur sajrone 36 taun.

Sekolah iki mlaku ing telung kampus beda ing Turki.

Recommended:  5 Sekolah Hukum Paling Apik ing Spanyol (FAQs, Karir, Duration) | 2022

Kajaba iku, Universitas Istanbul Bilgi uga nawakake program gelar asosiasi.

Sekolah iki uga dadi pusat riset global ing Turki, kanthi sawetara lembaga riset lan pusat paling apik ing kutha kasebut. 

5. TOBB Universitas Ekonomi lan Teknologi

TOBB University of Economics and Technology minangka sekolah Inggris sing paling dhuwur ing Turki.

Sekolah iki didegaké ing 2003 lan cepet dadi sekolah sing bisa dipercaya ing Turki. Nanging, kanggo ndhaptar ing sekolah iki, saben siswa kudu njupuk tes kemampuan basa.

Dheweke uga kudu ndhaptar kelas persiapan Inggris. TOBB University of Economics and Technology nawakake akeh program gelar akademik saka sarjana nganti tingkat sarjana.

Kursus kasebut ngliwati wilayah kayata hukum, arsitektur lan desain, ilmu pengetahuan lan sastra, ilmu kesehatan, lan liya-liyane.

Tips Sinau Kanggo Universitas Inggris ing Turki

Ing ngisor iki sawetara tips sinau kanggo mbantu sampeyan sukses ing sekolah apa wae ing basa Inggris.

1. Tansah rawuh ing kelas

Tetep cathetan rawuh sampurna minangka mahasiswa bakal ngawula banget.

Nekani kelas sampeyan penting yen sampeyan pengin kenal karo profesor sampeyan, njupuk cathetan sing apik sajrone ceramah, lan duwe kesempatan akeh kanggo takon apa wae sing kedadeyan karo sampeyan.

Kajaba iku, ing pirang-pirang sekolah, instruktur menehi kredit kanggo mlebu kelas, lan kelayakan tes gumantung saka partisipasi siswa.

Nggawe titik kanggo nekani saben pelajaran, supaya sampeyan ora mbuwang poin ing absen.

2. Nggawe imbangan antarane sinau lan dolanan

Njaga keseimbangan sing sehat ing antarane tugas sekolah lan kegiatan ekstrakurikuler yen sampeyan peduli karo kelas pungkasan.

Tansah prioritas maca tinimbang sosialisasi; mung metu yen sampeyan wis nutupi materi sinau cukup kanggo dina.

3. Nggabungake grup sinau

Hack sinau liyane sing kudu sampeyan gunakake nalika sekolah yaiku sinau karo siswa liyane sing duwe motivasi.

Nalika sinau ing klompok, sampeyan bisa njaluk klarifikasi saka kanca-kanca babagan konsep sing ora jelas ing kelas. Uga, sinau ing grup bisa mbantu sampeyan supaya ora kesed.

Kajaba iku, ngidini sampeyan jaringan karo siswa liyane lan nuduhake informasi sing bakal entuk manfaat kanggo kinerja akademik sampeyan.

4. Apa kabeh sing perlu kanggo rampung ing wektu

Priksa manawa sampeyan nemtokake wektu sing cukup kanggo ngrampungake tugas sekolah sadurunge tanggal sing dijadwalake.

Sebagéan gedhé tugas sekolah ditimbang karo skor pungkasan ing topik sing diwènèhaké, saéngga nglebokaké ing pungkasan bisa mbebayani.

5. Nggawe ikatan sing kuat karo para pendidik

Sampeyan kudu nggawe hubungan positif karo guru kanggo sukses ing sekolah.

Sawetara guru bisa uga ngenalake sampeyan karo kanca sing kerja ing sektor kasebut lan bisa mbantu sampeyan nemokake lokasi sing cocog kanggo magang.

6. Gunakake ujian mock

Tes lan persiapan ujian sing sukses bisa dibantu kanthi njupuk tes praktik.

Recommended:  5 Sekolah Paling Apik sing Nglacak Minat Dituduhake (FAQs) | 2022

Dadi, nalika sampeyan nyiapake, sedhela kanggo mangsuli pitakon ujian utawa tes lawas kanggo ndeleng babagan kawruh sampeyan.

Kajaba iku, latihan karo ujian lawas minangka cara sing apik kanggo sinau gaya pitakonan ing tes sing bakal teka supaya sampeyan bisa nyiapake strategi sing efektif kanggo ngatasi.

7. Priksa apa sing ditulis ing outline kursus

Tansah sinau mung apa sing ana ing silabus. Wektu sing digunakake kanggo maca bab-bab sing ora ana ing kelas bakal dibuwang.

Konsentrasi ing area tartamtu saka sinau sing disaranake dening instruktur sampeyan tinimbang mbuwang wektu kanggo materi sing ora bakal katon ing ujian.

Iki penting banget.

8. Njupuk kauntungan saka sumber daya perpustakaan

Yen sampeyan nemokake yen sumber daya sing sampeyan duwe ora cukup, pindhah menyang perpustakaan unit akademik lan takon materi sing profesor wis ngandika bakal bantuan paling.

Pitakonan sing Sering Ditakoni (FAQ) ing Universitas Inggris Paling Top ing Turki

Apa aku bisa sinau ing Turki kanthi gratis?

Beasiswa dibutuhake kanggo siswa internasional sinau ing Turki kanthi gratis.

Apa aku bisa kerja nalika sinau ing Turki?

Nalika mlebu sekolah, sampeyan kudu nglamar lan nampa ijin kerja supaya bisa kerja kanthi sah. Izin kerja jangka pendek, permanen, lan wiraswasta kabeh kasedhiya saka Direktorat Jenderal Tenaga Kerja Internasional.

Apa sampeyan bisa tetep ing Turki sawise sinau?

Siswa internasional bisa njaluk ijin residensi sementara sajrone 6 wulan sawise lulus saka program pendidikan tinggi Turki. Idin mung apik kanggo setahun lan mung bisa dianyari yen wis kadaluwarsa. A diploma utawa sertifikat kelulusan sementara dibutuhake nalika nglamar lisensi.

Apa aku bisa menyang Turki tanpa IELTS?

Bisa sinau ing Turki tanpa kudu njupuk IELTS. Humaniora, ilmu alam, ilmu terapan, komputasi, arsitektur, bisnis, manajemen, pangembangan, lan bidang penting liyane kabeh diwakili lan gampang diakses.

kesimpulan

Turki minangka salah sawijining tujuan wisata paling apik ing donya. Nanging, negara iki mboko sithik dadi tujuan pendidikan sing menarik kanggo wong manca.

Iki amarga akeh sekolah ing Turki nawakake pendhidhikan kelas paling dhuwur.

Dadi, yen sampeyan dudu saka Turki lan kepengin sinau ing kana, gunakake artikel iki kanggo milih sekolah sing ngirim program ing basa Inggris.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Rekomendasi Editor:

Yen sampeyan nemokake artikel iki apik, mangga bareng karo kanca.