Gelar Manajemen Golf (Makna, Keuntungan, Pekerjaan, Karir, Gaji)6 min diwaca

Yen sampeyan seneng olahraga golf nanging ora kasengsem utawa ora cukup kualifikasi kanggo dadi pemain golf profesional, iki minangka cara kanggo entuk bayaran kanggo passion sampeyan. Kanthi njupuk kursus gelar manajemen golf, sampeyan bakal entuk kawruh sing dibutuhake kanggo entuk kerja ing industri sing narik luwih saka 25 yuta pemain.

Apa Manajemen Golf Profesional?

Manajemen golf profesional ora kabeh nyenengake lan game. Nanging, ing program iki kanggo calon profesional PGA, sampeyan bakal bisa ngyakinake dhewe yen sampeyan lagi sinau.

Ing wektu sing padha, sampeyan nindakake latihan amarga kudu lulus tes keahlian golf kanggo lulus.

Sampeyan bakal sinau praktik manajemen dhasar ing papan kayata keuangan lan pemasaran bebarengan karo katrampilan khusus kanggo mbukak lapangan golf.

Iki kalebu kabeh saka ngatur turnamen kanggo tetep anggota seneng. Nalika sampeyan rampung, sampeyan bakal bisa miwiti karir ing golf, lan ayunan sampeyan uga bakal luwih apik.

Manajemen Hospitality ing Golf

Sadurunge sinau spesifik babagan manajemen golf, sampeyan kudu ngerti manawa lapangan sinau iki minangka ceruk lan minangka bagean saka manajemen perhotelan sing luwih gedhe. 

Industri perhotelan ngurusi para pelanggan sing melu kegiatan luang.

Buruh mesthekake yen aktivitas kayata golf, mangan metu, nginep ing hotel, lan njelajah macem-macem atraksi minangka nyenengake lan bebas stres kanggo konsumen. 

Miturut Administrasi Ketenagakerjaan lan Pelatihan Departemen Tenaga Kerja Amerika Serikat, industri perhotelan butuh tenaga kerja anyar, mula sampeyan ora bakal kesusahan golek kerja yen sampeyan njupuk kursus manajemen golf utawa kursus perhotelan umum ing kuliah.

Kanggo makarya ing ceruk apa wae ing bidang perhotelan, sampeyan kudu kerja keras, sabar, lan nulungi para pelanggan nalika tetep eseman.

Recommended:  7+ Kolej Psikologi Forensik Paling apik ing Donya (FAQs) | 2023

Kesempatan Employment kanthi gelar Manajemen Golf

Nalika neliti babagan manajemen golf, sinau babagan kesempatan kerja minangka salah sawijining perkara sing paling sampeyan minati.

Nalika makarya ing industri golf koyone mbatesi kanggo wong sing ora ngerti akeh babagan olahraga, sampeyan bakal duwe macem-macem pilihan karir sawise sampeyan rampung sekolah.

Contone, sampeyan bisa dadi tenaga kerja:

  • Bagboy
  • Direktur Operasi Golf
  • Asosiasi Pemain Golf Profesional Amerika
  • Desainer lapangan golf
  • Pengawas lapangan
  • Manajer toko golf
  • Desainer klub golf khusus
  • Pekerja kru lapangan
  • Perwakilan sales peralatan golf
  • Rekan penjualan golf ritel
  • Agen travel kanggo preian golf
  • Tukang ndandani mobil golf
  • Pekerja konstruksi lapangan golf
  • Manajer operasi driving range
  • ranger lapangan golf

Waca liyane: Gelar Manajemen Proyek (tips AZ)

Sorotan Kursus kanthi gelar manajemen Golf

Ijo golf ora tetep ijo dhewe, amarga sampeyan bakal sinau babagan manajemen gambut, kursus sing biasane dibutuhake. Saliyane sinau apa sing dibutuhake kanggo dadi pengawas lapangan golf, sampeyan bakal entuk tampilan ilmiah babagan carane suket tuwuh liwat demonstrasi lab lan lelungan lapangan.

Yen wis rampung, sampeyan bakal ngerti bedane antarane lading godhong lan sarung godhong, suket Bermuda, lan suket lipan. Lan sampeyan bakal duwe tampilan sing anyar kanggo sing ngrawat lan njaga sayuran ijo sing apik banget.

Kajaba iku, kanthi gelar manajemen golf, sampeyan bakal duwe kawruh lan katrampilan kanggo ngerti bisnis ing mburi golf lan sukses ing industri kasebut.

Minangka lulusan, sampeyan bakal ngembangake jaringan profesional golf lan kanca alumni kanggo nulung sampeyan ing crita sukses golf sampeyan dhewe.

Dadi dokter utawa pelatih golf tegese sampeyan bakal dadi bos ing proyek sing bakal dikarepake saben dina. Golf makaryakke mayuta-yuta wong ing AS ing macem-macem proyek lan posisi. Apa sampeyan ora kudu ngetutake kesempatan kanggo dadi salah sijine?

Sanajan sampeyan wis dadi pemain sing seneng banget ing game kasebut nganti pirang-pirang taun utawa malah puluhan taun, entuk gelar manajemen golf sampeyan bakal nemokake prekara-prekara anyar sing durung nate dingerteni babagan olahraga sing sampeyan tresnani.

Apa sampeyan pengin ngerti game sing luwih apik utawa kepinginan kanggo golek karir sing sampeyan tresnani, entuk gelar manajemen golf bisa mbantu sampeyan ngrampungake apa wae sing dikarepake ing golf.

Recommended:  Apa Fabrikasi Logam minangka Path Karir sing Apik? (19 Proyek, Pitakonan) | 2023

Ing ngisor iki minangka gelar ing manajemen Golf:

Sawise sinau babagan manajemen golf lan pakaryan apa sing dikarepake, sampeyan bisa njupuk kelas sing cocog kanggo nyiapake karir anyar.

Nalika jurusan Manajemen golf bisa, sampeyan bisa nemokake dhewe ing program gelar perhotelan nalika ing sekolah.

Yen sampeyan dadi jurusan manajemen perhotelan, sampeyan pengin konsentrasi ing manajemen golf. loro-lorone digandhengake lan Gelar sarjana program kasedhiya.

Yen sampeyan pengin karir sing apik banget ing pikiran sampeyan, riset kanggo ngerteni apa sing dianggep minangka pendidikan tingkat entri ing pendhudhukan sampeyan ing mangsa ngarep.

Macem-macem kelas sing bakal sampeyan fokusake:

  • Peralatan golf
  • Ndandani klub golf
  • Aturan golf
  • Njaga lapangan golf
  • Sajarah golf
  • Desain klub golf
  • Ajar golf
  • Klub golf pas
  • MBA ing Manajemen Olahraga

Waca liyane: Gelar Manajemen Konstruksi (Manfaat, katrampilan, kontra)

Karir liyane duwe gelar manajemen Golf 

Ana macem-macem karir sing bisa sampeyan lakoni ing industri golf. Sawise sampeyan sinau babagan manajemen golf apa lan mutusake kursus manajemen golf apa sing bakal ditindakake, sampeyan bakal bisa entuk proyek sing dikarepake sing nyenengake.

  • Online Master Pendidik Fisik
  • Komunikator Olahraga Sarjana
  • Manajer Taman lan Rekreasi Online Master
  • Pendhidhikan Sekolah Tinggi (Sarjana).
  • Pendidik Perguruan Tinggi Cilik
  • Associate's Degree pendidik
  • Pendidik Sarjana Alternatif
  • Psikolog Olahraga Master Online Terjangkau
  • Psikolog Olahraga Master Online
  • Bali Ing Manager Olahraga Investasi
  • Pelatih Olahraga Master Online
  • Master Online ing Kinesiology lan Ilmu Latihan

Pira regane Manajemen Golf Profesional?

Rata-rata gaji taunan kanggo Manajemen Golf Profesional ing Amerika Serikat yaiku $44,138 setaun.

Yen sampeyan nggunakake kalkulator gaji sing prasaja, kira-kira $21.22 saben jam. Iki padha karo $849 / minggu utawa $3,678 / wulan.

Nalika ZipRecruiter ngerteni gaji taunan nganti $ 99,500 lan paling murah $ 17,000, mayoritas gaji Manajemen Golf Profesional saiki ana ing antarane $ 25,500 (persentil 25) nganti $ 48,500 (persentil 75), kanthi penghasilan paling dhuwur (persentil 90) nggawe $ 80,500 saben taun ing Amerika Serikat. negara.

Kisaran gaji rata-rata kanggo Manajemen Golf Profesional kanthi gelar manajemen golf beda-beda gumantung banget (nganti $23,000), sing nuduhake manawa ana akeh kesempatan kanggo maju lan tambah gaji adhedhasar tingkat katrampilan, lokasi, lan taun pengalaman.

Recommended:  9 Sekolah Perawat ing Jamaika (FAQs, Duration, Cost) | 2022

Apa Top 5 Paling Mbayar Proyek Manajemen Golf Profesional Related ing AS?

Paling ora ana limang proyek sing ana gandhengane karo kategori proyek Manajemen Golf Profesional sing mbayar luwih akeh saben taun tinimbang gaji Manajemen Golf Profesional. Conto paling dhuwur saka peran kasebut kalebu Kepala Golf, Kepala Industri Golf, lan Kepala Lapangan Golf.

Sing penting, kabeh proyek kasebut dibayar antarane $18,794 (42.6%) lan $42,342 (95.9%) luwih saka gaji Manajemen Golf Profesional rata-rata $44,138.

Yen sampeyan wis mumpuni, nyewo kanggo salah siji proyek Manajemen Golf Profesional sing gegandhengan iki bisa mbantu sampeyan entuk dhuwit luwih akeh tinimbang posisi Manajemen Golf Profesional rata-rata.

  • Ketua Golf
  • Kepala Industri Golf
  • Ketua Lapangan Golf
  • Jaringan Golf
  • Work Saka Ngarep Wakil Golf

Gelar manajemen golf

kesimpulan

Panggonan kaya toko golf eceran, lapangan golf, lan ing ngendi wae mesthi mbutuhake wong sing ngerti bisnise lan pengin nulungi pemain golf liyane ing game kasebut.

Sing duwe gelar minangka calon utama kanggo dadi kepala utawa asisten profesional golf, manajer umum lan lapangan golf, direktur turnamen, lan pejabat aturan.

Sawise entuk gelar manajemen golf, kawruh sampeyan mesthi dikarepake dening bisnis golf lan institusi ing saindenging jagad.

Dadi, ora preduli tingkat katrampilan sampeyan saiki, golf isih bisa dadi bagian ing masa depan kerja sampeyan.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Nuduhake Informasi iki.

Rekomendasi Editor: