Carane Entuk Diskon Siswa Grammarly | 20239 min diwaca

Diskon Siswa Grammarly: Minangka mahasiswa utawa profesional, milih tembung sing ngirim pesen sing cocog penting yen sampeyan pengin respon sing bener saka sing maca. 

Piranti lunak kaya Grammarly ngidini sampeyan entuk. Nanging, Grammarly minangka piranti lunak sing digunakake kanggo tujuan liyane kajaba mriksa grammar. 

Aplikasi iki bisa digunakake kanggo nggawe dokumen sing dawa lan akeh tugas liyane. 

Nanging, artikel iki bakal nutupi kepiye sampeyan bisa entuk diskon Grammarly minangka siswa.

Apa Grammarly?

Grammarly minangka piranti lunak basis web sing ngevaluasi kualitas tulisan babagan ejaan, struktur ukara, tanda baca, keterbacaan, lan komunikasi sakabehe.

Aplikasi iki nggunakake intelijen buatan kanggo ngenali lan nggoleki panggantos sing bener kanggo kesalahan ing konten utawa nulis. 

Salajengipun, Grammarly minangka piranti lunak sing wis berkembang sacara signifikan sajrone pirang-pirang taun. 

Versi paling anyar saka program iki nduweni akeh dandan sing mbantu panulis ngilangi basa kembang, ambiguitas, pilihan tembung sing ora apik, lan plagiarisme.

Kajaba iku, Grammarly minangka piranti lunak sing ngidini pangguna nggawe gaya nulis lan nada. Aplikasi iki bisa dibilang minangka aplikasi panyuntingan tembung nomer siji ing donya saiki.

Diskon Siswa Grammarly

Teknik Kerja Apa sing Dituruti Grammarly?

Grammarly minangka salah sawijining aplikasi panyuntingan paling apik ing donya. Kanggo komunikasi kanthi efektif liwat nulis, sampeyan kudu mesthekake yen isi sing wis ditulis apik. 

Iki minangka salah sawijining perkara sing dibantu dening Grammarly. Grammarly nawakake akeh fitur liyane sing nambah komunikasi sing efektif ngluwihi pamriksa ejaan lan tata basa. 

Kajaba iku, Grammarly nawakake umpan balik sing jero sing dipérang dadi sawetara klasifikasi supaya sampeyan bisa ngerti pamikiran ing saben rekomendasi koreksi sing ditawakake.

Saben klasifikasi cocog karo werna garis ngisor tartamtu ing nulis sampeyan. Iki ngidini sampeyan ngerteni kanthi sekilas endi tulisan sampeyan apik lan tata basa utawa ukara sing mbutuhake koreksi. 

Contone, garis ngisor abang nggambarake proposisi tanda baca, ejaan, lan tata basa. Garis garis biru nggambarake kemungkinan perbaikan ing ringkesan lan kajelasan. 

Garis ngisor ijo minangka proposisi sing bisa nggawe tulisan sampeyan dadi luwih menarik. 

Garis ungu minangka rekomendasi sing mbantu sampeyan nggawe campuran sing sampurna antarane formalitas, sosialisasi, lan rasa hormat.

Recommended:  Carane Njaluk Diskon Siswa Birkenstock (FAQs) | 2023

Salajengipun, sampeyan uga bisa ngandhani Grammarly babagan nada sing pengin digunakake kanggo dokumen tartamtu. 

Contone, yen sampeyan nulis soko kanggo karya, Grammarly bisa mesthekake yen muni pesen iku banget profesional.

Kaluwihan Nggunakake Grammarly 

Grammarly minangka piranti lunak sing menehi akeh keuntungan kanggo wong sing nggunakake nalika ngembangake konten. 

Saka nemokake kesalahan gramatikal lan menehi rekomendasi koreksi sing nyukupi kanggo mriksa plagiarisme, Grammarly minangka aplikasi sing ngidini sampeyan nulis kanthi efektif. 

Mangkene sawetara keuntungan nggunakake Grammarly:

1. Kesederhanaan

Grammarly minangka aplikasi sing gampang digunakake. Fitur app iku pangguna-loropaken, lan sapa sing bisa nggunakake mouse bisa nggunakake Grammarly banget. 

Kaya Google Docs lan Microsoft Word, Grammarly nemokake kesalahan ing konten utawa nulis kanthi nggaris lan menehi alesan kanggo saran.

2. Personalisasi

Grammarly ngidini pangguna nggawe app supaya cocog karo kabutuhan, sanajan mung nggunakake versi gratis. 

Pangguna Grammarly bisa milih basa sing arep digunakake lan malah masang sawetara tembung sing kerep digunakake ing kamus. 

Iki becik kanggo sapa wae sing kerep nggunakake jeneng slang utawa merek ing konten.

3. Nyegah nggawe konten sing ora menarik 

Ora ketompo dawa isi sampeyan, bakal gagal ngirim pesen menyang sing maca yen akeh banget ukara lan bagean sing ora menarik. 

Iki persis apa Grammarly mbantu maca supaya ora kanggo nggawe manawa ukara mboseni dijupuk metu saka isi dening saran tembung sing bisa digunakake tinimbang.

4. Mbisakake sampeyan nyonggo konteks 

Grammarly ngidini pangguna njaga konteks tulisane ora preduli dawane. 

Pramila Grammarly wis dadi luwih populer tinimbang checker grammar lan aplikasi panyuntingan liyane. 

Contone, yen sampeyan nulis alamat sing arep diwenehake nalika pelantikan sampeyan minangka presiden organisasi, Grammarly bakal mesthekake yen pidato sampeyan ora nduweni nada postingan media sosial kanthi menehi saran tata basa sing luwih keras sing ndadekake pidato kasebut nduweni nada formal.

5. Nawakake sampeyan macem-macem saka sudhut pilihanipun

Grammarly kasedhiya ing macem-macem mode lan rencana. Nanging, sawetara rencana luwih apik tinimbang liyane. 

Contone, sapa wae sing nganyarke menyang rencana premium Grammarly bakal seneng karo pemeriksa plagiarisme lan fungsi sing nambah kosakata.

Diskon Siswa ing Grammarly

Saiki, Grammarly ora menehi diskon kanggo siswa, lan saiki ora ana tandha-tandha sing nuduhake manawa iki bakal ganti ing taun 2023. 

Isih, sampeyan bisa tuku bundel premium Grammarly kanthi rega $44 setaun minangka mahasiswa.

Apa Biaya Nggunakake Grammarly?

Langganan Grammarly kasedhiya ing rong kategori: individu lan bisnis.

1. Langganan Individu

Langganan Grammarly Individuals ditrapake kanggo individu sing pengin ngembangake kualitas konten sing digawe liwat umpan balik sing luwih maju. 

Recommended:  5 Gaya Format Kertas sing Perlu Sampeyan Gunakake

Langganan Grammarly Individual Premium kasedhiya ing telung rencana saben wulan, triwulanan, lan taunan kanthi rega $30 saben wulan, $60 sajrone telung wulan (dibayar ing siji pembayaran), lan $44 sajrone setaun (dibayar ing siji pembayaran).

2. Langganan Bisnis

Langganan Grammarly Business kanggo klompok wong sing pengin nggawe konten utawa tulisan sing profesional lan luwih resmi. 

Langganan Bisnis Grammarly kasedhiya ing rong rencana saben wulan lan tahunan lan mbukak kanggo klompok kanthi udakara telu utawa luwih.

Salajengipun, rencana Bisnis Grammarly nawakake saben fitur kanthi paket premium kanggo klompok 3 nganti 149. 

Dadi, anggota klompok bisa nggunakake alat kemitraan ekstra kayata panel admin, statistik babagan cara tim digunakake, lan liya-liyane.

Kajaba iku, langganan saben wulan kanggo saben anggota klompok teka $25 saben anggota (pembayaran kudu digawe bebarengan kanggo saben anggota tim). 

Ing sisih liya, rega langganan saben taun gumantung saka jumlah wong ing grup kasebut. Tag rega kapacak ing ngisor iki.

  • Kanggo 3 nganti 9 anggota, Grammarly kasedhiya ing $ 12.50 / anggota / sasi.
  • Kanggo 10 nganti 49 anggota, Grammarly kasedhiya ing $ 12.08 / anggota / sasi.
  • Kanggo 50 nganti 149 anggota, Grammarly kasedhiya ing $ 11.67 / anggota / sasi.

Diskon Siswa Grammarly: Kepiye Ndaftar Kanggo Premium Grammarly?

Sampeyan bisa ndhaptar premium Grammarly kanthi njupuk langkah-langkah prasaja ing ngisor iki.

  • Dolan maring grammarly.com/enterprise/signup
  • Klik Mlebet ing pojok tengen ndhuwur kaca kanggo pindhah menyang akun Grammarly sing isih aktif utawa nggawe akun anyar.
  • Telusuri email ratifikasi lan klik link kanggo ngesyahke akun Grammarly sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake fitur Grammarly Premium sanalika sampeyan konfirmasi alamat email lan mbayar ragad langganan.

Tips Kanggo Nggunakake Grammarly

Tulung gunakake tips ing ngisor iki kanggo nikmati pengalaman paling apik nalika nggunakake Grammarly:

1. Priksa Preferensi Basa Panjenengan

Grammarly ngidini sampeyan milih basa Inggris sing pengin digunakake. Kabeh versi Grammarly nawakake pilihan basa Inggris Amerika, Australia, Kanada, lan Inggris. 

Sampeyan kudu milih sing cocog karo wong saka negara sampeyan nulis amarga sanajan kita nganggo basa Inggris sing padha, saben negara duwe macem-macem ejaan lan konvensi gramatikal.

2. Tambah Grammarly menyang Chrome lan Microsoft

Nambahake Grammarly menyang Chrome lan Microsoft ngidini sampeyan nulis lan nyunting artikel kanthi lancar tanpa kudu ngunjungi situs Grammarly kapan wae sampeyan pengin nambah tulisan sampeyan. 

Nalika ekstensi Chrome sing ora dibayar bakal ngidini Grammarly bisa digunakake ing situs web apa wae sing sampeyan gunakake, sampeyan bisa nambah Grammarly menyang Microsoft Word kanthi ngunjungi "My Grammarly," milih aplikasi, banjur milih opsi "Instal" sing cedhak karo MS Office. logo.

Recommended:  Ndhuwur 10 Beasiswa Sepak Bola Paling Apik kanggo Siswa Internasional ing 2022

3. Tambah slang menyang kamus

Grammarly nduweni tembung sing misuwur ing kamus, nanging ing umume kasus, ora ngemot sawetara tembung slang sing bisa digunakake kanggo komunikasi saben dina. 

Dadi, yen cenderung nggarisake tembung-tembung kasebut nalika sampeyan nggunakake tanpa salah, sampeyan bisa mungkasi kanthi nambahake tembung kasebut ing kamus. 

Sampeyan bisa nindakake iki ing profil Grammarly kanthi ngetik tembung anyar lan mencet "nambah" kanggo mesthekake yen tembung kasebut ora ana kesalahan tipografi.

4. Gunakake detektor nada Grammarly

Detektor nada Grammarly minangka fitur sing nggunakake campuran buku aturan tata basa lan pembelajaran mesin kanggo netepake tulisan kanggo mesthekake yen sampeyan njaga nada sing bener. 

Dadi, gunakake detektor nada nalika nggunakake Grammarly.

5. Nyengkuyung Gaya Konsisten

Bundel premium Grammarly nawakake pemeriksa konsistensi sing njamin sampeyan nggunakake ejaan lan tanda baca sing tepat sajrone nulis. 

Dadi, priksa manawa sampeyan nggunakake ing saben titik kanggo ngolah karya sing paling apik.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Diskon Siswa Grammarly

Apa aku bisa nggunakake Grammarly kanthi gratis?

Layanan gratis mulang sampeyan carane nemokake lan ndandani tembung sing salah ejaan, tata basa sing ora apik, lan tanda baca sing ora kejawab. Lan Grammarly Premium nindakake kabeh lan liya-liyane, kabeh kanggo mbantu nggawe tulisan sampeyan luwih apik.

Apa Microsoft Editor utawa Grammarly luwih apik?

Nalika nerangake mbenerake kesalahan ejaan lan tata basa sing luwih rumit, Grammarly ora ana tandhingane. Penulis sing serius babagan pakaryane bisa nggunakake editor web, Word add-in, app, utawa ekstensi browser kanggo entuk umpan balik cepet babagan karyane. Pangguna standar bisa entuk karo Microsoft Editor kanggo tugas proofreading sing gampang.

Apa ekstensi Grammarly Aman?

Kabeh data pangguna dienkripsi nalika transit lan disimpen, nggunakake metode standar industri. Kabeh informasi sampeyan aman lan aman nalika nggunakake Grammarly, manawa sampeyan nampa saran ing piranti lunak desktop utawa ekstensi browser utawa nyimpen dokumen ing Grammarly Editor.

Endi sing luwih apik Grammarly utawa Ginger?

Grammarly

kesimpulan

Grammarly minangka piranti lunak sing menehi pangguna kanthi cepet tata basa, tandha waca, lan pamriksa ejaan ing konten sing diunggah. 

Nanging, aplikasi iki bakal nawakake akeh fitur sing nyenengake nalika nggunakake paket premium. 

Kajaba iku, Grammarly ora nawakake diskon siswa, lan ora ana pratandha yen dheweke bakal ngganti pikirane ing taun 2023. 

Minangka mahasiswa, sampeyan isih bisa nggunakake versi free, kang wis akeh fitur apik, anggere sampeyan duwe sambungan internet apik.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Rekomendasi Editor:

Yen sampeyan nemokake artikel iki apik, mangga bareng karo kanca.