Pira Pelatih Basket College Nggawe? (Gaji, FAQ)7 min diwaca

Pira Pelatih Basket College Nggawe? Pelatih basket College tansah dikarepake dhuwur ing saindenging Amerika Serikat.

Iku proyek sing adoh luwih atraktif saka misale jek.

Minangka pelatih basket College, sampeyan tanggung jawab kanggo nambah kabisan siswa ing care lan mbangun kapercayan, kang perlu kanggo basket.

Sampeyan bisa entuk $ 70,000 utawa sethithik $ 15,000 saben taun dadi pelatih basket kuliah.

Mangkono, artikel iki bakal ngrembug peran, tanggung jawab, lan kepiye dadi pelatih basket.

Sapa Pelatih Basket College?

Pelatih basket kuliah yaiku wong sing ngarahake tim pemain basket kuliah babagan cara main basket kanthi efektif.

Profesional iki mulang siswa carane basket kudu dimainake kanthi bener, nggawe strategi menang kanggo kompetisi, mbangun kapercayan anggota tim, lan ngembangake katrampilan.

Kanggo unggul ing pakaryan iki, pelatih basket kudu apik banget kemampuan komunikasi, kapabilitas kepemimpinan sing luar biasa, lan pangerten sing apik babagan basket.

Kajaba iku, ing setelan kuliah, pelatih basket uga mulang kursus.

Tanggung Jawab Pelatih Basket Sekolah

Pelatih basket College nindakake tugas ing ngisor iki:

  • Ajar anggota tim cara main basket kanthi efisien lan katrampilan, aturan, lan taktik dhasar game kasebut.
  • Ngatur lan koordinasi sesi latihan ing ngendi informasi dikirim menyang pemain.
  • Latih pemain sing duwe bakat mentah kanthi intensif.
  • Nggawe strategi pengadilan adhedhasar kabisan pemain lan kaliber oposisi.
  • Tumindak minangka mentor lan pimpinan kabeh staf pelatih.
  • Njupuk cathetan saka kekiyatan lan kekurangan kabeh pemain lan njelajah cara kanggo nambah kekuatan lan nyuda kelemahane.
  • Pilih line-up kanggo saben game.
  • Njupuk pancasan atas jenenge tim ing Course saka game.
  • Inspirasi kerja tim lan sportivitas sing apik ing antarane pemain.
Recommended:  Cara Njaluk Visa Siswa Ing Belgia (FAQs) | 2022

Apa Keuntungan Umum sing kasedhiya kanggo Pelatih Basket College?

Saliyane gaji sing ditampa pelatih basket, dheweke uga seneng insentif ing ngisor iki:

  • Asuransi kesehatan
  • Keanggotaan gym
  • Asuransi cacat
  • Asuransi Gigi
  • Akses menyang program kesehatan
  • Omah sing dibayar
  • Bantuan pangembangan profesional
  • Akun tabungan kesehatan
  • Asuransi AD&D.

Pira Pelatih Basket College Nggawe?

ZipRecruiter ngira yen kompensasi rata-rata pelatih yaiku $ 46,000. Kajaba iku, sawetara faktor nyumbang kanggo macem-macem ganti rugi kanggo pelatih basket.

Sukses skuad, ukuran institusi, lan tingkat keahlian pelatih kabeh variabel sing relevan.

Bill Self, salah siji saka conto paling kondhang saka pelatih experienced ing universitas utama, bisa rake ing mayuta-yuta dolar.

Ukuran sekolah akeh banget mengaruhi remunerasi pelatih basket College.

Pelatih ing sekolah Divisi I (paling gedhe ing NCAA) entuk luwih akeh tinimbang sekolah Divisi II (tingkat menengah) utawa sekolah Divisi III (paling cilik) (ukuran paling cilik). 

Ing sisih liya, isih ana kesenjangan ganti rugi antarane pelatih lanang lan wadon, nanging pelatih wanita wis weruh kenaikan gaji sajrone dasawarsa sadurunge.

Nanging, Biro Statistik Tenaga Kerja proyek kenaikan 13 persen saben taun kanggo pelatih basket saka 2018-2026.

Carane Dadi Pelatih Basket College

Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo dadi pelatih basket profesional sing uga bisa kerja ing kuliah:

1. Angsal ijazah SMA

Kanggo dadi pelatih basket kuliah, sampeyan kudu duwe a diploma sekolah menengah.

Nanging, mung duwe diploma sekolah menengah ora ngidini sampeyan ngajar kursus ing universitas; proyek sampeyan bakal diwatesi kanggo pengadilan.

2. Entuk gelar sarjana

Ndhuweni a gelar sarjana bakal nyelehake sampeyan ing posisi pole kanggo proyek kepelatihan basket sing ditawakake kuliah.

Nanging, sajrone program sampeyan, priksa manawa sampeyan njupuk bocah cilik ing latihan olahraga. Ing sisih liya, sampeyan bisa utama ing bidang kayata pendidikan jasmani, ilmu olahraga, utawa obat olahraga.

Kajaba iku, ing program kasebut, priksa manawa sampeyan dadi anggota tim basket kuliah kanggo nglengkapi pengalaman lan nambah kemampuan sampeyan.

Recommended:  Top 10 Preppy Colleges ing Amerika Serikat | 2023 (FAQ)

Kajaba iku, yen sampeyan diwenehi peran pimpinan ing tim, rangkul kanthi tangan terbuka.

Iku bakal mbantu nalika sampeyan dadi pelatih ing mangsa ngarep.

3. Njupuk munggah kursus ekstra

Kanggo dadi pelatih basket kuliah, sampeyan kudu entuk latihan luwih akeh tinimbang gelar sampeyan.

Dadi, priksa manawa sampeyan entuk sertifikasi sing cocog kanggo mbantu entuk kerja lan sinau luwih akeh.

4. Dolanan basket

Sampeyan ora bisa dadi pelatih basket sing apik yen sampeyan durung main basket sadurunge.

Muter basket bakal nambah katresnan kanggo olahraga lan ngidini sampeyan tetep fit supaya sampeyan bisa aktif melu latihan karo anggota tim yen sampeyan entuk kerja.

Sampeyan uga bisa nggunakake apa sing sampeyan ngerti lan nglatih katrampilan sing pengin disinaoni anggota tim nalika sampeyan main basket.

5. volunteer

Sadurunge nglamar kerja minangka pelatih basket kuliah, dadi sukarelawan minangka pelatih basket ing komunitas utawa sekolah menengah bakal mbantu sampeyan.

Iku bakal menehi pengalaman lan supaya sampeyan sinau ing proyek sadurunge sampeyan pindhah menyang proyek harder sing mbutuhake wektu luwih.

6. Ndaftar ing kursus sing ana gandhengane karo pendidikan

Sampeyan bisa kerja dadi pelatih basket sekolah sanajan sampeyan ora duwe gelar sarjana pendidikan.

Nanging, yen sampeyan pengin kuliah ing kuliah, ndhaptar lan ngrampungake sawetara kursus sing ana gandhengane karo pendidikan.

Kelas-kelas iki bakal mulang sampeyan katrampilan sing dibutuhake kanggo dadi guru sing apik lan menehi kawruh sing sampeyan butuhake kanggo kerja ing lingkungan akademik.

7. Entuk sertifikasi negara

Kabeh negara duwe aturan sing kudu ditindakake sadurunge bisa latihan dadi pelatih basket.

Dadi, priksa manawa sampeyan mriksa karo Dewan Pendidikan negara ing ngendi perguruan tinggi sing sampeyan pengin kerja kanggo ngerteni apa sing dikarepake sadurunge sampeyan bisa mulang utawa nglatih basket ing kana.

Sadurunge negara menehi lisensi, sampeyan uga kudu njaluk CPR lan sertifikat pertolongan cemas.

8. Bisa karo pelatih sing berpengalaman

Yen wis entuk lisensi, aja langsung nglamar kerja kepelatihan basket tanpa ngumpulake pengalaman ing bimbingan sawetara pelatih berpengalaman.

Recommended:  Carane akeh kwartal ing bal-balan College

Iki penting, utamane yen negara sampeyan nimbang pengalaman lapangan sadurunge menehi lisensi.

Priksa manawa sampeyan sinau akeh saka pelatih sing sampeyan lakoni lan entuk wawasan sing beda babagan pakaryan lan perkara sing wis ditindakake sing mbantu dheweke dadi unggul.

Nindakake iki bakal nambah kawruh lan ngasah katrampilan kuliah kanthi apik.

9. Nglamar kanggo proyek

Telusuri online kanggo posisi pelatih basket sing kosong lan langsung nglamar.

Sampeyan bisa mriksa papan kerja utawa menyang gim lokal utawa pusat rekreasi kanggo ngerteni manawa ana kabar sing diterbitake ing perguruan tinggi sing golek pelatih.

Pitakonan sing Sering Ditakoni (FAQ) babagan Pinten Pelatih Basket Sekolah

Kepiye NCAA beda karo NBA?

Dibandhingake karo kira-kira 200 tim ing NCAA, sing main udakara 30 game saben musim, jadwal 82 game NBA katon akeh banget. Sponsor ing NBA ngluwihi pemain individu, nanging ing NCAA, diwatesi kanggo tim. Iki prabédan ketoke ora pati penting bisa duwe impact gedhe ing kasil saka game.

Sapa pelatih basket NCAA paling dawa?

Jim Boeheim

Sapa pelatih basket sing mbayar paling dhuwur?

Bill Dhewe

Sapa pemain basket sing paling apik?

Michael Jordan

kesimpulan

Kepelatihan basket minangka usaha sing nyenengake sing cukup bermanfaat.

Ing Amerika Serikat, sampeyan bisa entuk $ 70,000 utawa sethithik $ 15,000 saben taun dadi pelatih basket kuliah.

Kajaba iku, saliyane gaji, umume perguruan tinggi nawakake sawetara insentif kanggo pelatih basket.

Nanging, kanggo unggul ing pakaryan, tansah duwe sikap sing apik, mulang pemain sampeyan carane mimpin, tanggung jawab yen dheweke ora nindakake kanthi apik, lan ngalem yen dheweke nindakake kanthi apik.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Rekomendasi Editor:

Yen sampeyan nemokake artikel iki apik, mangga bareng karo kanca.