Carane Sinau Pinter, Ora Susah6 min diwaca

Sampeyan bisa uga nyiyapake kabeh tenaga otak kanggo nyiapake kursus sing mesthi angel diatasi.

Sampeyan bisa uga ngorbanake jam luang mung kanggo ngrampungake final kimia organik. Sampeyan bisa nindakake kabeh lan isih ora entuk asil sing positif.

Lan ing kono sinau kanthi rajin, utawa kakehan, minangka pembunuh momentum. Minangka Padme sing wicaksana, Natalie Portman, ujar, "Aku ora seneng sinau. Aku sengit sinau. Aku seneng sinau. Sinau iku apik.”  

Lan ing kono kabeh bedane. Coba lelungan cendhak karo kita lan ayo ngerti apa sing diomongake Ratu Amidala saka Naboo.

Efektivitas minangka Kunci

Ana mesthi luwih kanggo sinau. Konsep terus teka lan tansah ana sub-bagean kanggo kabeh.

Sampeyan bisa ngobong lenga tengah wengi kaping pirang-pirang kanggo maca kabeh buku kanthi mikir iki mung carane sampeyan entuk ujian. Sayange, ora kaya ngono.

Mung maca lan maca maneh teks utawa cathetan ora dadi partisipasi aktif pikiran sampeyan kanggo sinau konsep. Sejatine review cathetan sampeyan.

Nggoleki cathetan kelas kanthi cepet nalika sampeyan maca ora padha karo sinau.

Sawetara bisa uga mikir yen nindakake macem-macem mlaku ing topik sing padha bakal nyebabake otak sampeyan. Nanging iki, bab: Maca maneh nyebabake lali.

Sanajan maca bisa dianggep minangka aspek penting kanggo sinau, nyerep kawruh mbutuhake partisipasi aktif ing konten kasebut.

Proses ngasilake makna saka materi sing mbutuhake nggambar sambungan menyang ceramah, mbentuk conto, lan ngatur sinau sampeyan dikenal minangka keterlibatan aktif. Lan pancen sing dikarepake.

Carane Sinau Pinter, Ora Susah

Njaluk Creative

Sinau ora kudu tanpa warna. Malah ora bakal diarani sinau yen ngono. Sampeyan wis nggawe upaya lan wektu kanggo sinau supaya dadi proses sing bermanfaat.

Recommended:  7+ Tips Kanggo Nggoleki Internship ing Inggris minangka Siswa Internasional

1. Internet iku kancamu:

YouTube kebak sumber daya sing bisa mbantu sampeyan entuk manfaat babagan proses sinau.

Ana akeh siswa lan guru sing padha ngunggah ceramah lan pandhuan saben dina kanggo mesthekake yen sampeyan ngerti kursus sampeyan.

Lan karo layanan internet cepet kaya Internet kacepetan dhuwur CenturyLink, sampeyan bisa nonton video iki lan maca liwat Panuntun tanpa kamungkinan saka lag.

2. Go Shopping:

Pindhah menyang toko buku favorit. Entuk barang sing bakal mbantu sampeyan sinau. Iki bisa apa wae saka flashcards apik kanggo notebook warni.

Elinga, luwih akeh sampeyan nandur modal kanggo nggawe sinau minangka kegiatan sing mbantu sampeyan nggampangake pikiran, luwih akeh bakal menehi sampeyan. Mangkono, informasi luwih akeh disimpen.

Nggawe dhewe nyaman uga. Tuku kursi sing apik lan mewah kanggo lungguhan utawa meja kayu sing apik banget sing nggawe sampeyan pengin sinau. Iku kabeh babagan narik ati.

3. Pribadhi Gear Panjenengan

Iki bisa diinterpretasikake kanthi pirang-pirang cara. Entuk sawetara pin lapel sing cocog karo selera sampeyan. Bisa uga sawetara tembelan sing bisa ditabuh ing tas sampeyan.

Dekorasi piranti nganggo stiker, tembelan, lan pin lapel. Nggawe luwih sampeyan. Dadi yen sampeyan pengin bali sinau, sampeyan seneng njupuk tas sing dibumbui pin saka fandom favorit.

Utawa botol banyu sampeyan duwe stiker universitas sampeyan. Utawa malah laptop sampeyan bisa duwe sawetara kuotasi motivasi ing njero ngelingake sampeyan kenapa sampeyan butuh iki. Iku kabeh terserah sampeyan. Lan iku kabeh kanggo sampeyan.

Recommended:  Apa Bedane Antarane Pembunuhan lan Pembunuhan? (FAQs)

4. Nguripake Fakta dadi Lagu

Gawea tembang macapat! Ora ana watesan kanggo sinau. Iku kabeh babagan carane sampeyan njaluk informasi kanggo tetep ing sirah.

Kaya carane profesor mbantu sampeyan sinau liwat mnemonik, kayata "Maafkan Bibi Sally" kanggo Parenthesis, Exponent, Multiplication, Division, Addition, and Subtraction, kanthi cara sing padha sampeyan bisa nggunakake Bruno Mars! "Aku Bakal Nyekel Granat Kanggo Sampeyan" bisa dadi mnemonic kanggo Ingestion, Churning, Alimentary Canal, Grinding, Food-Yeet.

Lan lah, sampeyan duwe kabeh proses pencernaan awak manungsa sing disusun ing lirik.

Space Out Dina Panjenengan

Penting kanggo ngontrol jadwal sampeyan kanggo nyepetake sinau sajrone wektu sing cendhak sedina muput. Lan iki bisa uga disusun kanggo sesi mingguan.

Nggawe rencana kerja saben dina bisa mbantu sampeyan kalebu sesi sinau aktif sing kerep kanggo saben pelajaran. Saben dina, nyoba kanggo nindakake soko kanggo saben kelas.

Dadi rinci lan realistis babagan wektu sing pengin sampeyan gunakake kanggo saben tugas-ora ana item sing luwih akeh ing dhaptar sampeyan tinimbang sing bisa ditindakake sajrone sedina.  

Gauge dhewe lan ngerti watesan sadurunge nindakake dhewe. Contone, tinimbang nindakake kabeh masalah aritmetika jam sadurunge kelas, sampeyan bisa ngatasi pasangan saben dina. Sampeyan bisa nglampahi 15-20 menit saben dina kanthi ati-ati mriksa cathetan kelas ing sejarah.

Ganjarane dhewe Nalika Nggarap Barang sing Gedhe

Yen sampeyan lagi nggarap kursus sing luwih teknis lan kuantitatif, mesthine sampeyan bakal nemoni masalah sing bakal nggawe atine ora bingung.

Recommended:  NESCAC Schools (Diakoni, Duration, FAQs) | 2022

Lan ing kene sampeyan bisa nggawe utawa ngrusak dhewe. Nambani masalah iki minangka panggedhe pungkasan. Apa riset sampeyan. Bisa saka lemah munggah ing mecahaken mau.

Iku kerep luwih perlu kanggo nggarap masalah ing kursus teknis tinimbang maca materi. Tulisake masalah praktik sing dituduhake dening profesor ing kelas.

Annotate saben langkah lan takon dhewe njlentrehake pitakonan yen perlu. Kanthi saben langkah metu, njupuk cokotan saka jajan utawa apa pump ajiné nalika sampeyan njaluk siji langkah nyedhaki kamenangan .

Gawe dhaptar masalah sing dawa saka materi kursus lan kuliah kanggo sinau kanggo ujian. Nggarap masalah lan nerangake proses lan ngapa bisa.

Temokake apa sing dijaluk sampeyan ing gambar sing luwih gedhe. Lan sawise kabeh kerja keras sampeyan yen sampeyan nelukake dheweke, aja lali menehi ganjaran kanggo awake dhewe.

Iki bisa dadi cukup subtle minangka pat ing mburi utawa cookie chip coklat becik utawa malah arep metu kanggo mate karo pet. Sampeyan iku pantes. Temokake sawetara ekonomi token menyang alur kerja lan entuk ganjaran sing cocog.

kesimpulan

Kita asring ngremehake carane gampang sinau kanthi sumber daya sing kasedhiya kanggo kita ing jaman digital saiki.

Kanthi sambungan internet sing apik, sawetara sumber daya sing warni, lan pola pikir sing sehat lan aktif, para siswa bisa ngrampungake tugas kanthi gampang. Iku kabeh boils mudhun kanggo dadi pinter babagan.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Rekomendasi Editor:

Yen sampeyan nemokake artikel iki apik, mangga bareng karo kanca.