11+ Buku Persiapan IELTS (FAQ) paling apik | 20229 min diwaca

Buku Persiapan IELTS: IELTS minangka tes basa Inggris sing paling umum ing donya saiki.

Sistem Pengujian Basa Inggris Internasional (IETLS) minangka tes pambiji sing digunakake kanggo ngukur kabisan basa Inggris wong sing pengin sinau, kerja, utawa manggon ing negara sing nganggo basa Inggris kayata AS, Australia, Selandia Baru, Inggris, lan akeh liyane.

Unggul ing IELTS dudu prestasi sing gampang. Nanging, akeh buku persiapan IELTS sing saiki kasedhiya ing pasar wis kabukten nggampangake skor dhuwur ing tes iki.

Dadi, artikel iki bakal ngomong babagan buku persiapan IELTS paling apik ing pasar saiki lan uga menehi sawetara tips babagan carane lulus IELTS.

Napa njupuk Ujian IELTS?

Tujuan International English Language Testing System (IELTS) yaiku kanggo mbantu wong-wong sing pengin kerja, sinau, utawa pindhah menyang negara sing dudu basa Inggris.

Amerika Serikat, Kanada, Inggris, lan Selandia Baru kabeh kalebu ing grup iki.

Ewonan organisasi, kalebu bisnis, sekolah, lan lembaga pemerintah, ngenali lan nampa laporan IELTS sing bakal ditampa sawise lulus ujian.

Kajaba iku, njupuk IELTS bakal mbukak akeh lawang kanggo sampeyan kanthi profesional ing negara-negara sing nganggo basa Inggris.

Kanggo melu sektor kasebut, sampeyan butuh skor IELTS tartamtu, kaya sing dibutuhake dening macem-macem organisasi profesional.

Uga, kanggo menehi sawetara conto, karir kasebut bisa uga kalebu piwulang, hukum, kedokteran, utawa teknik.

Buku Preparasi IELTS Paling Apik

1. Pandhuan resmi Cambridge kanggo IELTS

Pandhuan Cambridge Resmi kanggo IELTS minangka salah sawijining buku persiapan IELTS sing paling apik. Materi iki cocog kanggo wong sing pengin nindakake kanthi apik ing IELTS General Training Reading lan IELTS Academic.

Pandhuan Cambridge Resmi kanggo IELTS nawakake sawetara tips, gagasan, lan pitunjuk sing ngidini sampeyan entuk skor sing apik ing tes kasebut.

Buku iki menehi kaweruh menyang kabeh bagean sinau saka ujian, lan wis cukup tes laku sing mbabarake calon kanggo sifat pitakonan nyana ing D-dina lan jawaban lengkap cocog kanggo pitakonan mock.

Kajaba iku, Pandhuan Cambridge Resmi kanggo IELTS dilengkapi DVD sing nambah kemampuan ngrungokake lan ngomong saka individu. Iki minangka salah sawijining buku persiapan IELTS sing paling populer ing kabeh wektu

Recommended:  Cara Muter FNF Ing Chromebook Sekolah (FAQ) | 2023

2. Barron kang IELTS Superpack

IELTS Superpack Barron minangka bahan persiapan IELTS liyane sing apik banget sing dianjurake kanggo calon IELTS.

Buku iki ngemot sawetara saran lan ide sing bisa mbantu sampeyan mangsuli pitakon babagan tes IELTS.

IELTS Superpack Barron minangka sumber belajar sing sugih banget sing menehi perhatian khusus kanggo area tes.

Buku iki dilengkapi 2 CD audio sing nggampangake sukses ing IELTS.

3. Pita Sasaran Simone Braverman 7

Target Band 7 Simone Braverman minangka salah sawijining buku persiapan IELTS paling apik ing donya. Iku buku penting liyane kanggo wong-wong sing sawise nomer gedhe ing ujian IELTS.

Target Band Simone Braverman 7 ngandhut sawetara gagasan lan tips sing mbisakake calon kanggo nyiapake èfèktif kanggo ujian IELTS.

Umume tips minangka obat kanggo ngadhepi kesulitan ing tes.

Kajaba iku, Target Band 7 Simone Braverman menehi perhatian sing apik babagan rincian sing gampang dingerteni. Buku iki minangka bahan persiapan IELTS sing cocog.

Buku Persiapan IELTS

4. IELTS Practice Tests Plus 2 karo Key lan CD Pack

IELTS Practice Tests Plus 2 karo Key lan CD Pack minangka bahan persiapan IELTS liyane sing apik banget sing dianjurake kanggo calon IELTS.

Materi iki ngidini sampeyan entuk skor sing dhuwur banget ing IELTS lan minangka materi sinau sing cocog kanggo Latihan Umum lan Akademik IELTS.

IELTS Practice Tests Plus 2 karo Key lan CD Pack ngemot papat tes sing nyedhiyakake calon strategi kanggo unggul ing IELTS, lan uga ana sawetara skrip audio sing bakal nambah keputusan sampeyan ing ujian IELTS.

Kajaba iku, IELTS Practice Tests Plus 2 karo Key lan CD Pack minangka pandhuan sinau sing menehi wawasan sing luwih jero babagan carane sukses ing ujian IELTS.

Materi sinau iki uga akeh tips babagan carane mangsuli pitakonan IELTS sing angel.

5. Cambridge IELTS 15 Buku Siswa Akademik karo Jawaban

Buku Siswa Akademik Cambridge IELTS 15 kanthi Jawaban minangka salah sawijining buku persiapan IELTS sing paling apik.

Materi iki menehi gambaran babagan apa sing dikarepake ing kertas soal. Cambridge IELTS 15 Buku Siswa Akademik kanthi Jawaban menehi perhatian luwih marang IELTS Academic.

Isine bahan sinau sing selaras karo kurikulum tes IELTS saiki lan ngemot 4 tes mock lan jawaban sing bakal ngidini para calon nyiapake kanthi efektif. 

Kajaba iku, Buku Siswa Akademik Cambridge IELTS 15 kanthi Jawaban menehi katrangan sing jero babagan kabeh jawaban kanggo saben pitakonan.

Iku tanpa mangu materi preparation ujian IELTS becik sing nggampangake kaunggulan.

6. Dalan kanggo IELTS

Road to IELTS minangka kursus persiapan IELTS online sing luar biasa sing dilengkapi karo tes mock, latihan, lan klip video sing ngidini calon nyiapake tes kanthi apik.

Isine nganti 9 macem-macem kertas tes mock lan 300 kegiatan sing uga nggampangake persiapan sing efektif.

Recommended:  Kursus Pembuatan Pola kanggo Pemula Desain Fashion (FAQ) | 2022

Kajaba iku, calon IELTS sing ndhaptar IELTS liwat British Council nduweni hak kanggo makalah praktik gratis lan bahan liyane sing nambah persiapan.

Buku persiapan iki cocog kanggo wong sing lagi nyiapake IELTS dhewe, lan nambah kawruh para calon.

7. IELTS Trainer

Pelatih IELTS minangka salah sawijining buku persiapan IELTS paling apik ing taun iki. Materi iki minangka pandhuan sinau sing sampurna sing njamin kinerja sing apik ing ujian.

Pelatih IELTS ngemot enem segmen tes sing beda-beda lan sawetara tips babagan carane ngatasi rong kertas pisanan.

Materi iki dilengkapi sawetara CD audio sing nambah kabisan ngrungokake para calon, menehi jawaban sing rinci, lan menehi saran babagan carane ngatasi pitakonan ing ujian IELTS.

Kajaba iku, Pelatih IELTS minangka alat sing cocog kanggo sapa wae sing pengin ngembangake kemampuan nulis lan ngomong sing dibutuhake kanggo sukses ing ujian IELTS.

Materi iki uga ngemot sawetara tips babagan carane ngatasi pitakonan IELTS sing angel.

8. Buku IELTS Mometrix kanggo Pelatihan Umum lan Akademik 2022 – 2023 

Buku IELTS Mometrix kanggo Pelatihan Umum lan Akademik 2022–2023 minangka sumber persiapan IELTS sing apik banget.

Buku iki ngandhut sawetara tes mock, sawetara materi tutorial, lan sawetara saran sing nggampangake keunggulan ing test.

Buku IELTS Mometrix kanggo Pelatihan Umum lan Akademik 2022–2023 minangka sumber daya sing apik banget sing nyedhiyakake informasi rinci babagan kabeh wilayah utama IELTS.

Buku iki ngemot sawetara makalah praktis kanthi jawaban sing rinci sing bakal ngembangake kabisan ngrungokake, nulis, maca, lan wicara para calon.

Salajengipun, Buku IELTS Mometrix kanggo Pelatihan Umum lan Akademik 2022–2023 nyedhiyakake analisis jero babagan bagean tes IELTS.

9. Priksa Vocabulary Inggris kanggo IELTS

Priksa Kosa Kata Inggris kanggo IELTS minangka bahan persiapan IELTS sing apik banget.

Buku iki dianjurake banget kanggo para calon sing ngupaya ngembangake kosakata sadurunge ujian IELTS.

Priksa Vocabulary Inggris Panjenengan kanggo IELTS uga sumber apik banget kanggo mahasiswa sing kasengsem ing nekani College-speaking Inggris.

Materi iki digawe saka tembung lan frasa sing tepat sing mbantu wong unggul ing ujian IELTS lan minangka pilihan sing apik kanggo sapa wae sing pengin unggul ing bagean IELTS Academic lan Umum.

Iki minangka salah sawijining sumber daya IELTS sing paling apik.

10. Kolokasi Inggris sing Digunakake (Lanjutan)

English Collocations in Use (Advanced) minangka materi sing fokus ing aplikasi basa Inggris lan macem-macem cara tembung tartamtu bisa digabung bebarengan uga cara paling apik kanggo nulis frasa tartamtu.

Materi iki nyedhiyakake informasi babagan 60 pelajaran sing beda-beda sing gegayutan karo macem-macem topik lan uga duwe luwih saka 1450 kolokasi.

English Collocations in Use (Advanced) dianjurake banget kanggo individu sing ora ngerti carane nganggo basa Inggris kanthi apik.

Recommended:  Keuntungan saka Sepatu Custom Pria 

11. Kosakata Basa Inggris sing Digunakake (Upper-Intermediate)

Buku persiapan IELTS liyane sing nggawe dhaptar buku persiapan IELTS paling apik yaiku Vocabulary in Use (Upper-Intermediate).

Buku iki ngemot item kosakata sing ora kaetung lan cocog kanggo wong sing pengin entuk skor sing apik ing ujian umum IELTS.

Kosakata Inggris sing Digunakake (Upper-Intermediate) ngemot sawetara tes mock sing cocog kanggo pamula lan sing wis suwe nganggo basa Inggris.

Buku iki kudu diduweni kanggo calon IELTS sing pengin nambah katrampilan maca lan ngomong kanthi jumlah sing akeh.

12. Materi Latihan IELTS Resmi Volume 1 lan 2

Materi sinau liyane sing apik kanggo ditampilake ing dhaptar iki yaiku Bahan Latihan IELTS Resmi Volume 1 lan 2.

Buku iki ngemot sawetara tips sing nggampangake sukses ing ujian IELTS.

Materi Latihan IELTS Resmi Volume 1 lan 2 uga ngemot sawetara tes mock sing nyedhiyakake siji babagan sifat pitakonan sing bisa diarepake ing ujian utama.

Buku iki uga dilengkapi jawaban kanggo saben pitakonan lan komentar penguji sing migunani.

Materi Latihan IELTS Resmi Volume 1 lan Volume 2 minangka buku sing nambah pemahaman babagan individu lan tetep dadi bahan persiapan IELTS sing cocog.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Buku Persiapan IELTS Paling Apik

Apa tandha pass IELTS?

Ora ana skor minimal. Saben universitas nyetel kritéria skor IELTS sing kapisah, saka "band 1" ("non-user") dadi "band 9" ("advanced user"). Non-test takers nampa skor "band 0".

Suwene IELTS valid?

Rong taun

Apa sing kedadeyan sawise sampeyan lulus IELTS?

Sawise IELTS, sampeyan bakal duwe opsi kerja ing negara sing nganggo basa Inggris. Akeh industri mbutuhake skor IELTS kanggo registrasi. Pengajaran, kedokteran, hukum, lan teknik minangka conto.

Kepiye carane bisa nyiyapake IELTS dhewe?

Sampeyan bisa nyiapake ujian IELTS ing omah kanthi nliti kabeh papat komponen (ngomong, ngrungokake, maca, lan nulis), njupuk tes latihan, ngrekam tes mock speaking, lan maca luwih akeh buku, majalah, lan koran.

kesimpulan

Saliyane buku sing kadhaptar ing ndhuwur, Cambridge Vocabulary for IELTS, Cambridge Grammar for IELTS, IELTS General Actual Tests - ebooks, lan Focus on IELTS Foundation Coursebook minangka buku persiapan IELTS liyane sing dianjurake banget kanggo calon IELTS.

Nanging yen sampeyan pengin nindakake kanthi apik ing ujian IELTS, sampeyan ora mung kudu nggunakake buku persiapan IELTS nanging uga ndhaptar kelas tutorial IELTS, sinau ing skema kerja, sinau kanthi intensif, lan ngindhari cramming.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Rekomendasi Editor:

Yen sampeyan nemokake artikel iki apik, mangga bareng karo kanca.