11 Laptop Paling Apik Kanggo Dagang Dina (FAQ) | 20239 min diwaca

Laptop Kanggo Dagang Dina: Laptop kanthi prosesor sing apik, kapasitas RAM sing gedhe, lan kapasitas panyimpenan sing gedhe mesthi dianjurake kanggo dagang dina amarga bisa mbukak aplikasi dagang tanpa masalah.

Nanging, milih laptop dhewe bisa dadi angel amarga akeh laptop ing pasar nyukupi telung kritéria kasebut.

Dadi, artikel iki bakal ngomong babagan laptop paling apik kanggo dagang dina sing sampeyan yakin bakal bisa digunakake kanthi apik.

Apa Day Trading?

Dagang dina minangka wangun spekulasi sekuritas ing ngendi pedagang tuku lan adol instrumen finansial ing dina dagang sing padha.

Kabeh posisi ditutup sadurunge pasar ditutup kanggo ngindhari risiko sing ora bisa diatur lan kesenjangan rega sing ora apik. Spekulator dagang kaya iki. Kontras dagang dina karo tuku-lan-tahan lan investasi nilai.

Kajaba iku, "perdagangan dina" yaiku tuku lan adol saham lan sekuritas liyane kanggo entuk bathi ing dina dagang sing padha.

Pedagang dina bakal nutup kabeh posisi lan entuk bathi utawa kerugian ing pungkasan dina dagang.

Laptop Kanggo Dagang Dina

Laptop Paling Apik Kanggo Dagang Dina

1. Apple 15″ MacBook Pro

MacBook Pro 15-inci Apple minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo dagang dina. Laptop iki minangka salah sawijining laptop paling larang ing donya lan regane saben sen.

MacBook Pro Apple 15-inci minangka laptop kanthi peringkat dhuwur ing donya teknologi kanthi ukuran layar 15.3 inci lan resolusi 2560X1600.

Laptop iki nduweni kapasitas panyimpenan 128GB SSD lan performa apik banget.

Salajengipun, Apple 15-inch MacBook Pro didhukung dening prosesor Intel i7 Generasi kaping 5, sing cepet banget, lan 8GB DDR3 RAM, sing luwih saka cukup kanggo proyek kasebut.

Laptop iki nduweni baterei sing bisa tahan nganti 10 jam yen wis kebak, sing becik kanggo dagang dina, amarga dagang butuh wektu akeh, lan nawakake koleksi port sing migunani.

Tanpa mangu, Apple 15-inch MacBook Pro minangka laptop Apple paling apik kanggo dagang dina.

2. Acer Aspire E

Acer Aspire E minangka laptop paling dhuwur sing dianjurake banget kanggo wong-wong sing aktif dagang. Ora Matter yen sampeyan dealing with Forex utawa cryptocurrency; laptop iki bakal nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi apik.

Acer Aspire E nduweni ukuran layar 15.6 inci, sing cukup gedhe kanggo ngrampungake tugas.

laptop iki wis 8GB DDR4 RAM, sing ngidini kanggo mbukak app canggih, lan uga duwe slot ekstra diinstal ing sistem sing ngidini kanggo instalasi 8GB RAM liyane.

Recommended:  Tingkat Penerimaan Universitas Glasgow (FAQs) | 2022

Kajaba iku, Acer Aspire E nduweni kapasitas panyimpenan 256GB SSD, sing cukup gedhe kanggo nyimpen file lan dokumen sing cukup. Yen wis rampung, sing arang kelakon, siji bisa nginstal ROM ekstra ing slot kasedhiya ing sistem.

Laptop iki nduweni keyboard backlit sing keren, lan baterei bisa tahan udakara 9 jam kanthi daya lengkap.

3. Lenovo Legion Y720

Lenovo Legion Y720 minangka laptop kelas ndhuwur sing cukup apik kanggo dagang dina.

Laptop iki nggunakake kertu grafis GTX 1060 sing menehi efek grafis berkualitas tinggi sing ora bisa dibandhingake karo sawetara laptop.

Lenovo Legion Y720 wis rong ukuran layar; tampilan 15-inch lan tampilan 17-inch.

Prosesor Intel 6th Gen i7 sing digunakake ing piranti iki ngidini pedagang bisa dagang kanthi cepet.

Kajaba iku, Lenovo Legion Y720 nduweni kapasitas panyimpenan 128GB SSD lan memori tambahan ruang memori 1TB ing wangun hard disk.

Piranti iki nduweni speaker apik tenan kanggo pedagang sing cenderung nggawe keputusan sing luwih apik nalika ngrungokake musik.

Senajan Lenovo Legion Y720 wis baterei banget, laptop iki wis luwih saka cukup fitur sing nggawe tambahan Fantastic kanggo dhaftar iki.

4. Dell XPS 15

Dell XPS 15 minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo dagang dina. Piranti iki nduweni tampilan 15.6 inci luwih amba tinimbang umume laptop ing dhaptar iki.

Dell XPS 15 nggunakake GPU VRAM GTX 1050 4GB sing bisa digunakake kanthi apik karo akeh aplikasi dagang, lan prosesor paling dhuwur sing dipasang ing laptop iki kanthi apik ningkatake kinerja laptop.

Piranti iki cukup terjangkau kanggo rega sing ditawakake. Kajaba iku, Dell XPS 15 nduweni tampilan sing apik banget lan bisa ngatur beban kerja nalika akeh aplikasi mlaku bebarengan.

Laptop iki dadi impen kanggo sapa wae sing dadi dagang dina.

5. Siluman Blade Razer

Razer Blade Stealth minangka laptop kelas ndhuwur sing pantes dadi dhaptar laptop paling apik kanggo dagang dina iki.

Yen sampeyan dadi pedagang sing akeh lelungan, laptop iki cocog kanggo sampeyan amarga bobote kurang saka 3 kilogram.

Razer Blade Stealth nduweni rong ukuran layar; tampilan 12.5-inch lan tampilan 13.3-inch.

Laptop iki nggunakake ROM 256 GB utawa 512 GB, utawa 1TB SSD lan nganggo kapasitas RAM 6 GB, sing ngidini kanggo nglakokake tugas pajak kaya mbukak lan mbukak aplikasi dagang.

Kajaba iku, Razer Blade Stealth nduweni baterei sing cukup kuat nganti 7 jam, sing luwih saka cukup kanggo pedagang dina.

Laptop iki nduweni desain premium lan minangka salah sawijining pilihan sing paling larang.

6. Asus Zenbook

ASUS ZenBook minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo dagang dina. Laptop iki nduweni kapasitas panyimpenan 256GB SSD, sing ngidini aplikasi bisa mlaku kanthi efektif.

Recommended:  001 Rahasia JAMB sampeyan kudu ngerti | 2022

ASUS ZenBook nduweni ukuran layar sing prayoga sing nggawe dagang seneng-seneng lan nganggo RAM 8 GB, sing ngidini sampeyan nelusuri sawetara kaca web tanpa nggantung.

Laptop iki nggunakake kertu grafis terintegrasi Intel HD 520, sing dipercaya banget. Kajaba iku, ASUS ZenBook nduweni baterei kuwat sing bisa tahan nganti 12 jam sawise diisi daya lengkap sadurunge dadi sithik.

Laptop iki ora bobote nganti 3 kilogram, dadi pilihan sing apik kanggo pedagang sing lelungan. ASUS ZenBook minangka laptop sing dianjurake banget kanggo dagang dina.

7. Orbital Trader X1000

Orbital Trader X1000 minangka laptop liyane sing digunakake kanggo dagang dina. Piranti iki digawe dening Orbital Computers, sing ahli ing pangembangan laptop adhedhasar dagang.

Orbital Trader X1000 cepet banget, bisa dipercaya, lan ramah anggaran.

Laptop iki nggunakake CPU Intel Core i10 7 generasi kaping 10700 paling anyar, sing ngidini bisa nindakake kanthi apik sanajan nangani akeh tugas sing angel ing wektu sing padha, lan prosesor kasebut duwe frekuensi turbo 4.8GHz.

Kajaba iku, Orbital Trader X1000 duwe salah sawijining tampilan paling apik ing pasar. Iki minangka piranti sing cocog kanggo nggawe dagang dina sing nyenengake lan gampang.

8. Dell Optiplex 790

Dell Optiplex 790 minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo dagang dina. Laptop iki minangka komputer sing kuat sing duwe sawetara fitur sing luar biasa sing nggawe dagang ora repot lan gampang.

Dell Optiplex 790 nganggo 16GB RAM lan nduweni kapasitas panyimpenan 1 TB. Piranti iki nggunakake prosesor Intel Core i5 sing bisa nangani beban kerja sing ditumpuk pedagang menyang sistem.

Menapa malih, Dell Optiplex 790 koleksi apik saka bandar lan tampilan sudhut kanggo njaluk proyek rampung.

Rega Dell Optiplex 790 minangka alasan utama kenapa laptop iki dianggep banget dening para pedagang, utamane sing ana ing tahap awal karir dagang.

9. Dell Inspiron Gaming PC

Senajan Dell Inspiron Gaming PC menehi idea yen laptop iki mung kanggo game, laptop iki bisa digunakake kanggo akeh tugas liyane saka game.

Dell Inspiron Gaming PC nduweni kemampuan mbukak akeh tugas sing luar biasa lan kecepatan pangolahan sing apik banget.

Piranti iki nawakake macem-macem port kaya konektor USB 3.1 Type-C sing bisa mindhah file saka siji sistem menyang sistem liyane.

Kajaba iku, Dell Inspiron Gaming PC duwe sistem pendinginan sing nglawan generasi panas lan bisa ngrusak bagean laptop.

Iki minangka salah sawijining laptop sing cocog kanggo dagang dina ing saindenging jagad.

10. Air Apple Macbook Air

Apple MacBook Air minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo dagang dina. Piranti iki nduweni ukuran layar 13.3 inci lan nduweni teknologi retina sing dipasang ing njero uga teknologi nada sejati.

Recommended:  Carane Njaluk Wong Dipecat saka Proyek (FAQs) | 2023

Apple MacBook Air bisa tahan nganti 12 jam yen diisi daya kanthi kapasitas penuh, lan nduweni keyboard sing apik tenan sing bisa nyenengake lan gampang ngetik.

Kajaba iku, laptop iki nawakake sawetara port sing migunani lan ID Tutul sing dadi lapisan keamanan ekstra. Apple MacBook Air tetep dadi pilihan sing apik kanggo dagang dina.

11. HP Envy 13

HP Envy 13 minangka laptop sing dirating dhuwur sing nduweni akeh tujuan ing ruang teknologi lan minangka laptop sing apik kanggo dagang dina.

Piranti iki nggunakake prosesor Intel Core i7 super-cepet. Kapasitas memori 512GB lan 16GB RAM ngidini sampeyan mbukak kabeh aplikasi dagang lan nyimpen kabeh dokumen penting tanpa nemoni masalah.

Kajaba iku, HP Envy 13 kehabisan baterei sing bisa tahan nganti 13 jam yen diisi nganti kapasitas maksimal. Laptop iki minangka pilihan sing cocog kanggo pedagang apa wae.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Laptop Paling Apik Kanggo Dagang Dina

Apa dina dagang apik?

Babagan persentase pedagang dina sing ora produktif tetep sanajan kelangan dhuwit, kaya sing wis dibuktekake kanthi empiris, lan biasane dianggep yen 95% pedagang dina pungkasane kelangan dhuwit.

Napa dina dagang angel banget?

Investor eceran asring duwe bias ing pikirane sing nggawe dagang dina hard. Padha duwe rush saka adrenaline saka nggawe perdagangan apik.

Suwene suwene dadi pedagang dina?

Sinau babagan perdagangan dina bisa njupuk sawetara wulan nganti pirang-pirang taun, gumantung saka individu kasebut. Lan sawetara wong bisa uga ora nate ngembangake kabisan kasebut lan nemokake sukses bisnis.

Apa dina dagang minangka karir nyata?

Akeh wong sing percaya yen dagang angel banget dilebokake minangka karir, nanging sapa wae sing duwe drive lan ketekunan bisa dadi pedagang sing sukses. Siji bisa melu dagang minangka pendhudhukan full-time, hustle sisih, utawa sarana kanggo nambah penghasilan saiki.

kesimpulan

Kanggo unggul minangka pedagang, sampeyan kudu ngati-ati babagan jinis alat sing digunakake kanggo dagang.

Aplikasi dagang minangka salah sawijining alat sing mbutuhake perhatian sing ketat amarga dagang nganggo aplikasi sing salah bisa nyebabake akibat sing cilaka.

Nanging, sampeyan kudu ngerti manawa duwe laptop sing apik banget sing bisa ndhukung aplikasi dagang sing sampeyan gunakake bakal nggawe sampeyan luwih dhisik tinimbang liyane.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Rekomendasi Editor:

Yen sampeyan nemokake artikel iki apik, mangga bareng karo kanca.