5+ Laptop Paling Apik Kanggo Desain Grafis (FAQ) | 202311 min diwaca

Laptop paling apik kanggo desain grafis: Desain grafis minangka salah sawijining cara paling apik kanggo golek dhuwit ing jaman saiki. Nanging, kanggo ngirim desain sing paling apik, sampeyan kudu nggunakake laptop sing kuat.

Laptop sing apik kanggo desain grafis kalebu CPU sing kuat sing bisa nangani piranti lunak canggih, paling ora 8GB RAM sing bisa ngatur macem-macem proyek bebarengan, lan sistem operasi sing apik kaya Apple macOS, Microsoft Windows, utawa Google Chrome OS.

Kualitas liyane sing bisa diduweni laptop sing bisa digunakake kanggo desain grafis yaiku kapasitas panyimpenan SSD sing gedhe, ukuran layar ing ndhuwur 15 inci, lan baterei sing dipercaya banget.

Artikel iki nerangake tips babagan laptop paling apik kanggo desain grafis, makna desain grafis, lan akeh tips liyane.

Apa Desain Grafis?

Desain grafis minangka seni sing nggabungake gambar, teks, lan gagasan kanggo komunikasi karo pamirsa lan nggawe efek. Desain grafis nyedhiyakake konsep liwat gambar lan desain. 

Perlu pamikiran kreatif, kemampuan kanggo seni lan desain, wektu, lan ketekunan. Iki uga kalebu alat sinau lan ngetrapake prinsip lan teori desain.

Desainer grafis ngembangake visual kanggo ngirim pesen. Kanthi nggunakake hierarki visual lan strategi tata letak kaca, desainer nggabungake tipografi lan citra kanggo nyukupi kabutuhan pangguna lan ngoptimalake pengalaman pangguna.

Desain sampul buku puisi utawa tata letak situs web kanggo museum seni minangka conto desain.

NB: Desain grafis minangka jinis ekspresi seni ing ngendi ide lan informasi dikirim kanthi visual. Iku mbantu nyambungake bisnis karo wong sing bakal tuku dagangane.

Sepira pentinge Desain Grafis saiki?

Desainer grafis profesional kudu ana ing jagad bisnis saiki. Brosur, kertu bisnis, situs web, utawa kaca media sosial sing dirancang kanthi apik bisa nggayuh tujuan perusahaan sampeyan.

Lan, mesthine, desain nduweni telung fungsi utama: kepraktisan, kejelasan ekspresi, lan kaendahan.

Tanpa mangu, ana desainer grafis sing kerja ing lapangan sing ora nate nampa pelatihan profesional. Ya, iku bisa, nanging ora ateges iku pilihan sing paling apik.

Laptop Paling Apik Kanggo Desain Grafis

Dadi, sawise mikir babagan kabeh iki, iki laptop paling apik kanggo desain grafis:

1. MacBook Pro 2021

Laptop Kanggo Desain Grafis

MacBook Pro 2021 bisa uga laptop paling apik kanggo desain grafis ing saindenging jagad.

Piranti iki nggunakake Apple M1, kang iku salah siji saka prosesor paling apik ing donya tech ing wayahe, lan nggunakake 14-inti GPU, kang iku salah siji saka GPUs paling apik ing donya ing wayahe.

MacBook Pro 2021 duwe desain sing apik lan ukuran layar 14 inci cukup gedhe kanggo desainer grafis.

Recommended:  Gelar Manajemen Golf (Makna, Keuntungan, Pekerjaan, Karir, Gaji)

Laptop iki nganggo kapasitas RAM 16GB, sing cocog kanggo aplikasi desain grafis, lan ukuran panyimpenan 512GB SSD cukup kanggo nggampangake manajemen file sing efektif.

Kajaba iku, MacBook Pro 2021 minangka piranti sing kuat sing bisa ngurus kepinginan desain grafis sapa wae.

Piranti iki nduweni Liquid Retina HDR pro sing nawakake tampilan gerakan sing dhuwure 120Hz.

Kajaba iku, MacBook Pro 2021 nawakake tampilan LED sing apik banget kanggo sapa wae sing nindakake aktivitas grafis liyane kayata desain lan pangembangan animasi.

Urip baterei laptop iki apik banget, lan bisa tahan suwe banget kanthi siji pangisian daya.

2. Air Apple Macbook Air

Laptop Kanggo Desain Grafis

Apple MacBook Air minangka laptop kanthi rating dhuwur sing cocog kanggo desain grafis.

Laptop iki nggunakake CPU Apple M1, sing salah siji sing paling apik ing industri, lan uga nggunakake grafis 7-inti utawa 8-inti terpadu sing menehi asil kuat.

Apple MacBook Air minangka laptop sing bisa digunakake kanggo ngrampungake sawetara tugas kreatif kajaba desain grafis; wis ukuran layar 13.3 inci, kang uga cilik nanging cukup amba kanggo sapa.

Laptop iki nawakake tampilan LED-backlit 2,560 x 1,600 kanthi teknologi IPS, sing pancen apik tenan.

Kajaba iku, Apple MacBook Air nduweni baterei sing bisa dipercaya sing bisa tahan luwih saka 11 jam yen wis diisi nganti maksimal, lan bobote cukup cilik, dadi pilihan sing apik kanggo desainer grafis sing akeh lelungan.

Laptop iki nggunakake ruang panyimpenan antarane 256GB lan 2TB SSD sing bisa tahan seumur hidup.

Kajaba iku, Apple MacBook Air nggunakake chip M1 basis ARM sing dirating dhuwur saka Apple, sing kuat banget, nduweni teknologi ID tutul sing nyegah panggunaan laptop sing ora sah, lan kualitas swarane ana ing komputer sing paling apik. ing donya.

Sanajan akeh wong sing ora ngerti biaya laptop sing larang, Apple MacBook Air, tanpa mangu-mangu, minangka salah sawijining laptop paling apik kanggo desain grafis.

3. HP Envy x360

HP Envy x360 minangka tambahan sing apik banget kanggo dhaptar iki. Laptop iki minangka salah sawijining laptop 2-in-1 sing paling apik ing planet iki.

HP Envy x360 nggunakake CPU AMD Ryzen 7 4700U 2.0GHz Octa-Core (Beats i7-8550U), sing luar biasa, lan GPU Terpadu AMD Radeon Graphics sing digunakake dening laptop kasebut dirating banget ing industri kasebut.

Piranti iki mlaku ing ukuran RAM antarane 16GB lan 32GB sing accommodates malah paling canggih grafis ngrancang app, lan nduweni kapasitas panyimpenan 512GB kang cukup gedhe kanggo nggampangake panyimpenan cekap saka volume gedhe saka file lan dokumen.

Kajaba iku, HP Envy x360 nduweni ukuran layar 15.6 inci lan dilengkapi teknologi layar tutul. Piranti iki nduweni desain paling dhuwur lan mode tablet sing nyenengake banget kanggo digunakake.

Recommended:  51+ Sekolah Farmasi Ndhuwur Sing Ora Mbutuhake PCAT | 2022

Saliyane iki, HP Envy x360 duwe layar demek sing bisa dianggo kanthi apik karo pen MPP2.0 saka HP sing ngidini sampeyan nggawe gambar sing apik tenan kanthi gampang.

Sanajan umur baterei laptop mung rata-rata, keyboard apik tenan lan fitur apik liyane sing ditawakake laptop, kayata sawetara port USB, port HDML, maca kertu sing apik, lan kualitas audio sing apik banget, minangka salah sawijining alesan utama kenapa piranti kasebut apik. cukup kanggo desain grafis.

4. Asus Chromebook Flip

Asus Chromebook Flip minangka laptop sing apik banget kanggo desain grafis. Laptop iki bisa uga dadi Chromebook murah sing paling apik kanggo para desainer grafis.

Asus Chromebook Flip nggunakake Intel Pentium-Core m7 CPU sing performs admirably, lan kertu grafis digunakake, Intel HD Graphics 510-515 GPU, mrodhuksi konten grafis banget cocok kanggo desain grafis lan malah drawing.

Piranti iki nawakake tampilan HD sing dilengkapi teknologi layar demek lan nggunakake keyboard kanthi lampu latar sing bisa digunakake sanajan ing papan sing peteng.

Kajaba iku, Asus Chromebook Flip mlaku ing ukuran RAM antarane 4GB lan 8GB, lan kapasitas panyimpenan bisa dadi cilik minangka 32GB utawa minangka gedhe minangka 128GB gumantung ing kepinginan saka pangguna.

Piranti iki nduweni akeh port USB, lan baterei bisa mlaku luwih saka 11 jam yen diisi daya kanthi kapasitas penuh.

Kajaba iku, Asus Chromebook Flip nduweni desain sing entheng lan apik tenan, lan bisa mbukak sawetara aplikasi Android kanthi efektif.

Asus Chromebook Flip, tanpa mangu, minangka salah sawijining laptop paling apik ing pasar kanggo desain grafis.

5. Asus ROG Zephyrus G14

Asus ROG Zephyrus G14 minangka tambahan sing cocog kanggo dhaptar laptop paling apik kanggo desain grafis.

Laptop iki nggunakake prosesor AMD Ryzen 7 4800HS - 9 4900HS sing bisa dipercaya kanggo ngrampungake tugas, lan GPU NVIDIA GeForce RTX 2060 sing menehi konten grafis sing apik banget.

Kajaba iku, Asus ROG Zephyrus G14 nganggo ukuran RAM antarane 6GB lan 32GB, lan tampilan 14-inci menehi asil sing apik banget.

Piranti iki nduweni kapasitas ROM 512GB utawa 1TB sing kompatibel banget karo aplikasi lan piranti lunak desain grafis.

Salajengipun, Asus ROG Zephyrus G14 nduweni baterei sing apik banget sing bisa tahan suwe banget nalika diisi daya kanthi kapasitas penuh.

Laptop iki nduweni tingkat refresh 120Hz, portabel banget, nduweni sistem audio sing luar biasa, lan nduweni tampilan sing luar biasa.

Asus ROG Zephyrus G14 nawakake macem-macem port sing kalebu port kaya port USB tipe A, port USB tipe C, port HDML, lan liya-liyane.

Laptop iki minangka salah sawijining laptop paling apik ing pasar kanggo desain grafis.

6. Asus TUF-A15

Saben dhaptar laptop paling apik kanggo desain grafis bakal ora lengkap tanpa tambahan Asus TUF A15.

Laptop iki nggunakake prosesor AMD Ryzen 5 4600H - 7 4800H sing digabungake karo GPU NVIDIA GeForce GTX 1660TI - RTX 2060 kanggo menehi asil sing luar biasa.

Recommended:  Kepiye carane nulis esai kanggo Program Master

Asus TUF A15 nganggo ukuran RAM 32 GB SDRAM lan kapasitas panyimpenan 1 TB HDD lan salah siji saka 256GB SSD, 512GB SSD, utawa 1TB SSD.

Laptop iki nduweni ukuran layar kira-kira 15.6 inci lan nggunakake panel anti-silau sing njaga mripat.

Kajaba iku, Asus TUF A15 awet banget lan nduweni umur baterei sing luar biasa. Piranti iki nduweni akeh fitur sing apik tenan, kaya koleksi port sing apik banget lan tampilan 144Hz, sing ndadekake pilihan apik kanggo desainer grafis.

Laptop iki tanpa mangu minangka pilihan sing cocog kanggo desain grafis.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Laptop Paling Apik Kanggo Desain Grafis

Apa desainer grafis minangka karir?

Desain grafis minangka proyek sing apik kanggo wong sing mikir kanthi kreatif lan seneng seni, teknologi, lan komunikasi. 

Apa desain grafis angel?

Sinau desain grafis ora angel, nanging mbutuhake pikiran kreatif, mripat kanggo estetika, sawetara bakat, lan sawetara kesabaran. Kanggo dadi ahli ing desain grafis, siji kudu entuk kawruh babagan piranti lunak lan hardware sing cocog, uga apresiasi, lan komitmen kanggo, ide lan prinsip desain sing ndasari.

Apa aku bisa sinau desain grafis dhewe?

Temtu ana wong sing duwe bakat ing njaba sing wis nggawe karir sukses ing bidang desain grafis tanpa nate sekolah. Sanajan bisa, iki bisa uga ora dadi pilihan sing paling migunani.

Apa aku bisa dadi desainer grafis tanpa gelar?

Sapa wae sing kepengin ngrancang lan seneng ngupayakake imajinatif bakal apik ing industri desain grafis. Iku salah paham umum yen sampeyan butuh patang taun sinau universitas kanggo nggawe ing bidang desain grafis.

kesimpulan

Nggunakake laptop sing luar biasa kanggo desain grafis iku penting banget.

Kajaba iku, laptop sing kadhaptar ing ndhuwur dianjurake banget kanggo desain grafis amarga duwe CPU sing apik banget, kapasitas panyimpenan sing cukup, GPU sing luar biasa, kapasitas RAM sing apik, lan tampilan apik tenan sing digabungake kanggo menehi asil sing apik.

Nanging, sadurunge nggawe pilihan, penting kanggo nimbang properti liyane saka laptop, kayata umur baterei, yen sampeyan pengin nggunakake kanggo tujuan liyane kajaba desain grafis.

Laptop bakal bisa digunakake kanthi apik yen sampeyan mbusak piranti lunak sing ora penting, nambah RAM komputer saka wektu kanggo wektu, lan mriksa virus.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Rekomendasi Editor:

Yen sampeyan nemokake artikel iki apik, mangga bareng karo kanca.