51+ Sekolah Farmasi Ndhuwur Sing Ora Mbutuhake PCAT | 20228 min diwaca

Ana akeh sekolah farmasi ing saindenging jagad, nanging ana sawetara sekolah apotek sing ora mbutuhake PCAT. Pitakonan anyar ing kene yaiku, apa PCAT? lan kepiye hubungane karo apotek?

Sadurunge kita mlebu PCAT, miturut riset, udakara 80% sekolah farmasi ing Amerika Serikat ora mbutuhake PCAT.

Kajaba iku, ana syarat entri sing luwih sithik karo PCAT. Kajaba iku, nglamar menyang sekolah apotek sing ora mbutuhake PCAT luwih gampang tinimbang nglamar menyang sekolah sing ora mbutuhake.

Nanging kanggo taun akademik 2022, sawetara sekolah ing sisa 20% wis nggawe PCAT opsional.

Apa tegese PCAT?

PCAT stands for Pharmacy College Admission Test, lan minangka tes standar sing ditindakake dening wong sing pengin mlebu sekolah apotek.

Tes kasebut menehi kabisan pendhidhikan umum uga kawruh medis kanggo wong sing kasengsem ngupayakake karir ing apotek.

Umume institusi AACP (American Association of Colleges of Pharmacy) saiki mbutuhake calon njupuk PCAT supaya bisa ditampa ing sekolah farmasi lan entuk gelar farmasi.

Carane hard iku PCAT?

Ayo goleki kepiye cara diklasifikasikake minangka angel kanggo entuk pangerten dhasar babagan cara mbantah sepira angel PCAT.

Kanggo miwiti, istilah "hard" iku subyektif. Iki amarga apa sing dianggep angel dening wong liya bisa uga katon gampang banget, lan bisa digunakake ing loro-lorone.

Mesthine, iki nuduhake yen kemampuan, kekarepan kanggo sinau, ambisi, lan pengalaman siswa mung minangka faktor sing nemtokake lulus utawa ora ujian PCAT.

Sanajan duwe GPA sing sithik, sawetara siswa nolak rintangan kanthi ngindhari PCAT lan entuk ditampa ing sekolah apotek sing dipilih.

Recommended:  9 Jurusan Paling Apik Kanggo Introvert (Tips Sinau, FAQ)

Kaget, saben calon duwe kesempatan sing padha kanggo nindakake kanthi apik ing PCAT yen dheweke duwe pola pikir sing bener.

Sawetara tantangan sing diadhepi para pelamar PCAT mung ana ing sirahe.

Iki tegese yen sampeyan wiwit pracaya pendapat PCAT negatif saka wong watara sampeyan, utamané sing sadurunge gagal PCAT, sampeyan bakal kelangan kapercayan ing kabisan lan nemokake iku harder kanggo nangkep materi sinau.

Apa Skor PCAT sing apik?

Umume sekolah farmasi tingkat paling dhuwur golek skor PCAT 400 utawa luwih dhuwur.

Maneh, pelamar kudu njupuk PCAT udakara setaun sadurunge miwiti sekolah farmasi ing semester musim gugur.

Apa MCAT ana hubungane karo PCAT?

MCAT biasane dianggep luwih angel tinimbang PCAT babagan kangelan. Conto pitakonan lanjut kalebu biologi lan kimia. Salajengipun, ora ana fisika ing PCAT.

Kajaba iku, PCAT luwih cendhek lan luwih murah tinimbang MCAT. Umumé, iki minangka ujian sing luwih prasaja lan luwih trep.

Suwene Sekolah Farmasi?

Kanggo entuk gelar Doctor of Pharmacy (PharmD), sampeyan kudu ngrampungake paling ora rong taun sinau sarjana sarjana sing diikuti karo kursus patang taun ing kimia obat, terapeutik, fisiologi, farmakologi, toksikologi, lan farmakokinetik.

Mayoritas siswa mlebu sekolah farmasi sawise ngrampungake telung taun utawa luwih kuliah. Dadi, dadi apoteker angel amarga kerja kursus ekstensif sing dibutuhake ing lapangan STEM.

Waca liyane: 5+ Sekolah Paling Murah ing Tennessee 2022 | Panaliten Pakar

Daftar Sekolah Farmasi sing Ora Mbutuhake PCAT | 2022

Akeh sekolah lan program farmasi ing Amerika Serikat ora nggunakake PCAT minangka kriteria kanggo diakoni. Ngerti sekolah farmasi endi sing bakal ditrapake bakal nambah kemungkinan sampeyan ditampa.

Sekolah Farmasi Swasta sing Ora Mbutuhake PCAT | 2022Sekolah Farmasi Publik sing Ora Mbutuhaké PCAT Deleng uga 2022
Universitas BelmontChicago State University
Universitas ButlerUniversitas Tennessee Negeri Timur
California Health Sciences UniversityUniversitas Negeri Ferris
Universitas California NorthstateUniversitas A&M Florida
Keck Graduate InstituteUniversitas Negeri Idaho - Anchorage, AK
Universitas CampbellUniversitas Negeri Idaho - Pocatello lan Meridian, ID
Universitas Amérika SarékatUniversitas Texas ing Tyler
Universitas Loma LindaUniversitas Marshall
Universitas Farmasi lan Ilmu Kesehatan Massachusetts - Manchester, NHUniversitas Tennessee
Universitas Farmasi lan Ilmu Kesehatan Massachusetts - Worcester, MAOregon State University
Universitas Northern OhioUniversitas Purdue
Universitas Farmasi lan Ilmu Kesehatan Massachusetts - Boston, MAUniversity of Kentucky
northeastern UniversityUniversitas Washington
Universitas New EnglandUniversitas Padamelan Sistem Komanwel Pendidikan Tinggi
Notre Dame of Maryland UniversityUniversitas New Mexico
Nova Southeastern UniversityUniversitas Rhode Island
Universitas Kidul (GA)Universitas Arkansas kanggo Ilmu Kedokteran
Universitas St JohnUniversitas California, San Diego
Universitas PasifikUniversitas Negeri Washington
Universitas Pasifik Oregon
Universitas Samford
Universitas Findlay
Wisata Universitas California
Universitas California Kidul
Universitas Pantai Barat
Universitas Ilmu Kesehatan Kulon
Universitas Louis Xavier
Universitas William Carey

Sekolah Farmasi Paling apik ing AS sing ora mbutuhake PCAT | 2022

Universitas California – San Francisco

Sekolah farmasi Universitas California San Francisco nawakake PharmD lan Ph.D. gelar, uga kursus postdoctoral lan singkat ing bioengineering lan ilmu terapeutik, farmasi klinis, lan kimia farmasi.

Recommended:  5 Tips Migunani kanggo Siswa Ngatur Uripe

Minangka sekolah farmasi paling tuwa ing wilahan kulon, UCSF School of Pharmacy wis sajarah dawa prestasi ing ilmu, care sabar, lan pendidikan Ph.D sesuk. peneliti lan klinik PharmD.

Dirating minangka salah sawijining sekolah apotek paling apik ing AS sing ora mbutuhake PCAT, Sekolah Farmasi UCSF PCAT opsional lan setya ningkatake kesehatan liwat aplikasi mentalitas ilmiah sing nuntun riset lan ngganti pendidikan farmasi lan layanan pasien. .

Ngunjungi sekolah

University of Kentucky

Kolej farmasi Universitas Kentucky ana ing peringkat sepuluh paling dhuwur, lan pendanaan riset wis tikel kaping pindho wiwit taun 2012.

Komisi Perguruan Tinggi Asosiasi Kolej lan Sekolah Kidul menehi akreditasi Universitas Kentucky kanggo menehi gelar Associate, Sarjana, Master, lan Doktor.

Dheweke nggabungake piwulang kreatif lan sinau langsung ing setelan kelas donya kanggo nglengkapi para siswa kanggo ngatasi panjaluk kompleks lanskap perawatan kesehatan sing terus ganti liwat program PharmD.

Dadi, yen sampeyan kepengin entuk PharmD, iki minangka sekolah apotek paling ndhuwur sing ora mbutuhake PCAT.

Ngunjungi sekolah

Waca liyane: Kolej Paling Apik lan Paling Elek ing Michigan 2022 (Riset Pakar)

Universitas Negeri Ohio

Program Doktor Farmasi (PharmD) ing Ohio State University College of Pharmacy diakreditasi dening Dewan Akreditasi kanggo Pendidikan Farmasi, badan akreditasi nasional kanggo program gelar profesional farmasi, lan panyedhiya pendidikan farmasi sing terus-terusan.

Iki minangka papan kanggo fakultas sing misuwur ing dunya, siswa sing setya, lan peneliti sing mikir maju sing darmabakti kanggo ningkatake safety lan asil kesehatan farmasi.

Recommended:  Tingkat Penerimaan Universitas Stanford | 2022 (FAQ)

PCAT opsional ing kene, lan siswa kerep bisa ndhaptar sarjana, PharmD, MS/Ph.D, terus pembangunan profesional, online, utawa program jaminan awal.

Dirating minangka salah sawijining sekolah farmasi paling apik ing AS sing ora mbutuhake PCAT, universitas negara Ohio paling dhuwur.

Ngunjungi sekolah

Universitas Michigan – Ann Arbor

Iki minangka salah sawijining sekolah apotek paling apik ing Amerika Serikat, kanthi rekaman kualitas lan PCAT opsional.

Contone, luwih-luwih, 65% saka lulusan PharmD 2018 ditampa menyang residensi utawa beasiswa sing bergengsi.

Kajaba iku, College narik banget PharmD lan Ph.D. calon kanggo alesan liyane milutaken: program bantuan financial sing antarane paling apik ing negara.

Dheweke wis nyedhiyakake antara rong nganti telung yuta dolar ing pendanaan siswa langsung saben patang taun pungkasan, amarga kemurahan alumni lan kanca-kanca sing terus-terusan.

Program Doktor Farmasi Universitas Michigan College of Pharmacy diakreditasi dening Dewan Akreditasi kanggo Pendidikan Farmasi (ACPE).

Saben negara bagian / yurisdiksi nyetel syarat dhewe kanggo lisensi profesional, nanging kabeh calon kudu ngrampungake program gelar farmasi akreditasi lan lulus Ujian Lisensi Apoteker Amerika Utara (NAPLEX®).

Kajaba iku, negara / yurisdiksi tartamtu mbutuhake siswa lulus Ujian Jurisprudensi Farmasi Multistate (MPJE).

Ngunjungi sekolah

Universitas Purdue

Purdue College of Pharmacy minangka paradigma global kanggo ningkatake kesehatan manungsa kanthi nawakake siswa.

Dheweke wis ngembangake eksekutif apotek sing luar biasa sing nguntungake urip ing saindenging jagad liwat pendhudhukan kesehatan sing menehi ganjaran lan mbayar dhuwur sajrone operasi sukses luwih saka 125 taun.

Visi Purdue University College of Pharmacy yaiku ngowahi praktik lan ilmu farmasi supaya bisa ningkatake kesehatan manungsa. Iki minangka salah sawijining sekolah apotek paling dhuwur sing ora mbutuhake PCAT.

Intine, Purdue minangka paradigma global kanggo ningkatake kesehatan manungsa kanthi nawakake siswa Pra-pharm, ilmu farmasi BS, Pharm D, lan program Pascasarjana. Program apa wae sing pengin sampeyan ndhaptar, ana papan sing kasedhiya ing kene kanggo sampeyan.

Kajaba iku, pendhidhikan farmasi iki bakal nglengkapi sampeyan kanthi macem-macem katrampilan babagan ilmu, kesehatan, teknologi, bisnis, matematika, lan konseling.

Ngunjungi sekolah

kesimpulan:

Ana macem-macem sekolah lan program apotek sing disetujoni ing Amerika Serikat sing ora mbutuhake PCAT. Ngerti sekolah farmasi sing bakal ditrapake bakal nambah kemungkinan ditampa.

Luwih gampang mlebu sekolah apotek sing ora mbutuhake PCAT tinimbang mlebu sekolah apotek.

Kajaba iku, dheweke wis nulis ing sekolah apotek paling apik ing Amerika Serikat sing ora mbutuhake PCAT.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Nuduhake Informasi iki.

Rekomendasi Editor: