Kebijakan Privasi

Yen sampeyan mbutuhake informasi apa liyane utawa duwe pitakonan kebijakan privasi, please aran gratis kanggo hubungi kita dening email ing [email dilindhungi]

Ing www.schoolandtravel.com, kita nganggep privasi pengunjung dadi penting banget. Dokumen kabijakan privasi iki nerangake kanthi rinci jinis informasi pribadhi sing diklumpukake lan direkam dening www.schoolandtravel.com lan cara nggunakake.

log Files
Kaya akeh situs web liyane, www.schoolandtravel.com nggunakake file log. File-file kasebut mung mlebu pengunjung menyang situs kasebut - biasane prosedur standar kanggo perusahaan hosting lan bagean saka analytics layanan hosting. Informasi ing file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal/wektu, referring/exit kaca, lan bisa uga jumlah klik. Informasi iki digunakake kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ing situs kasebut, lan ngumpulake informasi demografi. Alamat IP lan informasi liyane kasebut ora ana hubungane karo informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi.

Cookies lan Beacons
www.schoolandtravel.com nggunakake cookie kanggo nyimpen informasi babagan preferensi pengunjung, kanggo ngrekam informasi khusus pangguna ing kaca sing diakses utawa dibukak dening pengunjung situs, lan kanggo nggawe pribadhi utawa ngatur isi kaca web adhedhasar jinis browser pengunjung utawa informasi liyane sing pengunjung ngirim liwat browser sing.

DoubleClick Dart Cookie

→ Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo ngirim iklan ing www.schoolandtravel.com.
→ Google nggunakake cookie DART mbisakake kanggo ngirim iklan kanggo pengunjung situs kita adhedhasar nalika ngunjungi www.schoolandtravel.com lan situs liyane ing Internet. 
→ Pangguna bisa milih metu saka panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi iklan Google lan kabijakan privasi jaringan konten ing URL ing ngisor iki - http://www.google.com/privacy_ads.html

Advertising Partners

Sawetara mitra pariwara bisa nggunakake cookie lan beacon web ing situs kita. Mitra pariwara kita kalebu ……. 

  • Google

Nalika saben mitra pariwara kasebut duwe Kebijakan Privasi dhewe kanggo situs kasebut, sumber daya sing dianyari lan hyperlink dijaga ing kene: Kawicaksanan privasi.
Sampeyan bisa takon dhaptar iki kanggo nemokake kabijakan privasi kanggo saben mitra pariwara www.schoolandtravel.com.

Server iklan pihak katelu utawa jaringan iklan iki nggunakake teknologi ing pariwara lan tautan dhewe-dhewe sing katon ing www.schoolandtravel.com lan dikirim langsung menyang browser sampeyan. Dheweke kanthi otomatis nampa alamat IP nalika kedadeyan kasebut. Teknologi liyane (kayata cookie, JavaScript, utawa Web Beacons) uga bisa digunakake dening jaringan iklan pihak katelu situs kita kanggo ngukur efektifitas kampanye iklan lan/utawa kanggo nggawe pribadhi isi pariwara sing sampeyan deleng ing situs kasebut.

www.schoolandtravel.com ora nduweni akses menyang utawa ngontrol cookie iki sing digunakake dening pengiklan pihak katelu.

Third Party Kawicaksanan privasi

Sampeyan kudu takon karo kabijakan privasi server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci babagan praktik kasebut uga kanggo instruksi babagan cara milih metu saka praktik tartamtu. kabijakan privasi www.schoolandtravel.com ora ditrapake, lan kita ora bisa ngontrol aktivitas, pengiklan utawa situs web liyane. Sampeyan bisa uga nemokake dhaptar lengkap babagan kabijakan privasi iki lan pranala ing kene: Link Kebijakan Privasi.

Yen sampeyan pengin mateni cookie, sampeyan bisa nglakoni liwat opsi browser Panjenengan individu. informasi sing luwih rinci babagan Manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokaké ing situs pamilike browser '. Apa Cookies?

Informasi Anak
Kita pracaya iku penting kanggo nyedhiyani pangayoman tambahan kanggo anak online. Kita kasurung tuwane lan biyung kanggo nglampahi wektu online karo anak kanggo mirsani, melu lan / utawa ngawasi lan nuntun aktivitas online sing. www.schoolandtravel.com ora kanthi sengaja ngumpulake informasi sing bisa dingerteni saka bocah-bocah ing umur 13 taun. , hubungi kita langsung (nggunakake kontak ing paragraf pisanan) lan kita bakal nggunakake upaya sing paling apik kanggo mbusak informasi kasebut kanthi cepet saka cathetan.

Kebijakan Privasi Online Mung
Kebijakan Matrapaken mung kanggo Activities online kita lan bener kanggo pengunjung kanggo situs web kita lan informasi Usul sambungan lan / utawa Diklumpukake ana. privasi iki ora aplikasi kanggo informasi Diklumpukake sembarang offline utawa liwat saluran liyane saka situs iki.

Idin
Kanthi nggunakake kita website, dokumen idin kanggo kebijakan privasi lan setuju kanggo syarat-syarat ITS.

Nganyari
Kabijakan Privasi iki pungkasan dianyari ing: Setu, 1 Juni 2019.