79+ Pitakonan Babagan Gusti Allah Tanpa Jawaban Sing Nggawe Sampeyan Mikir6 min diwaca

Pitakonan Babagan Gusti Allah Tanpa Jawaban: Gusti Allah dadi fokus ing pirang-pirang pitakonan ing saindenging jagad.

Ora preduli agamane, wong-wong mesthi takon pitakonan sing angel babagan Gusti Allah sing ora ana jawabane.

Akeh wong Kristen sing pracaya Gusti Allah, sing nitahake langit lan bumi, ora bisa dimangerteni kanthi lengkap amarga Panjenengane iku kuwasa.

Ing sisih liya, artikel iki bakal ngrembug 79+ pitakonan babagan Gusti Allah sing bakal nggawe sapa wae mikir babagan dheweke lan anane.

79+ Pitakonan Babagan Gusti Allah Tanpa Jawaban Sing Nggawe Sampeyan Mikir

Mangkene sawetara pitakonan babagan Gusti Allah sing bakal nggawe sampeyan mikir:

  1. Apa ana pratandha sing mbuktekake manawa Gusti Allah pancen ana?
  2. Apa Gusti Allah sing nyipta kabungahan, katentreman, lan rasa seneng sing kita nikmati?
  3. Apa bumi nitahaken Gusti Allah, utawa asil saka sawetara reaksi kimia?
  4. Apa kaendahan sing teka karo alam duwe implikasi?
  5. Kepiye carane Gusti Allah nguwasani kabeh sing ana ing jagad iki?
  6. Piyé cara paling apik kanggo njlèntrèhaké wujudé Gusti Allah?
  7. Apa wong sing nggawe mesin lan teknologi bisa dibandhingake karo Gusti Allah?
  8. Apa sebabé Gusti Allah nglilani wong apik nandhang sangsara?
  9. Apa sebabé Gusti Allah nglilani kedadéan sing ala kanggo manungsa ing bumi?
  10. Apa sebabé Gusti Allah ora ngalangi awaké dhéwé nindakké dosa marang dhèwèké?
  11. Apa sebabé Gusti Allah isih ngekèki kesempatan liya senajan kita dosa?
  12. Yen ora ana Gusti Allah, ing ngendi nyawane manungsa sawise mati?
  13. Apa sebabé Gusti Allah ora ngalangi kedadéan sing ala?
  14. Apa sebabé Gusti Allah ora ngendheg perang, penyakit, lan bencana alam sakdonya?
  15. Yagene Gusti Allah nitahake wong lanang sadurunge wong wadon?
  16. Piyé Gusti Allah isa ana?
  17. Apa Gusti Allah nitahake kita kabeh padha ing wiwitan sadurunge tumindak kita ora padha?
  18. Apa Gusti Allah motivasi kanggo nyiptakake manungsa amarga dheweke kepengin banget karo crita, drama, lan fantasi?
  19. Apa Gusti Allah maringi piwales marang wong sing tumindak becik ing bumi?
  20. Apa sebabé Gusti Allah netepké aturan sing kudu ditindakké manungsa?
  21. Apa Gusti Allah nyata utawa mung khayalan?
  22. Ing endi Gusti Allah nalika kedadeyan koronavirus, lan kita kepeksa ngunci pirang-pirang wulan?
  23. Apa sebabé ana akèh piala nalika ana Gusti Allah?
  24. Yagene Gusti Allah maringi manungsa kemampuan kanggo nggawe teknologi sing nggawe jagad luwih apik lan ngrusak ing wektu sing padha?
  25. Apa sebabé Gusti Allah nglilani manungsa mati senajan ngerti sepira lara sing bisa ditimbulké?
  26. Apa buktiné nèk Gusti Allah kuwi ana lan ngerti kabèh sing dialami manungsa?
  27. Yen sampeyan bisa ndeleng Gusti Allah ing sawijining dina, apa pitakonan pisanan sing bakal sampeyan takoni?
  28. Apa gunane manungsa diciptakake?
  29. Apa bisa katresnan ana ing donya tanpa Gusti Allah?
  30. Apa ana setan, lan apa tujuane anane?
  31. Nalika kita mati, ing ngendi kita pungkasane?
  32. Apa kita bakal entuk kesempatan kanggo miwiti maneh nalika tekan swarga?
  33. Apa ana swarga lan neraka?
  34. Apa sing kudu kita lakoni kanggo mlebu swarga?
  35. Apa paukuman kanggo wong-wong sing ora gelem urip miturut aturané Gusti Allah?
  36. Apa spiritualitas, lan kepiye sampeyan bisa nambah spiritualitas?
  37. Piyé carané aku ngerti nèk aku rohani?
  38. Piyé carané aku ngerti nèk Gusti Allah ngrungokké nèk aku ndonga?
  39. Piyé carané nguwatké imanku marang Gusti Allah?
  40. Apa Alkitab isa mbantu aku ngerti akèh perkara bab Gusti Allah?
  41. Apa sebabe ana wong sing nandhang sangsara ing urip, nanging wong liya gampang?
  42. Apa karma nyata, utawa mung kapercayan sing salah?
  43. Apa Alkitab kuwi crita sing bener utawa fiksi?
  44. Piyé carané awaké dhéwé isa nguwatké hubungané karo Gusti Allah?
  45. Piyé carané aku isa luwih ngerti Yésus?
  46. Sapa Yésus kuwi, lan piyé pengaruhé marang uripku?
  47. Kenging punapa kula kadang angèl anggenipun ndonga?
  48. Apa sebabé Gusti Allah péngin saben manungsa nduwé hubungan sing kuwat karo Yéhuwah?
  49. Apa sifate Gusti Allah?
  50. Aja mukjijat kelakon?
  51. Apa sing ndadekake pandonga bisa efektif?
  52. Sepira pentinge iman kanggo urip pandonga?
  53. Apa bisa kanthi pribadi ngerti Gusti Allah lan urip kanggo Panjenengane?
  54. Piyé carané aku isa yakin nèk aku iki anaké Gusti Allah?
Recommended:  19 Sekolah NAIA Ndhuwur Ing Indiana (FAQs) | 2022

Pitakonan Babagan Gusti Allah Tanpa Jawaban Sing Nggawe Sampeyan Mikir

  1. Apa sebabé Gusti Allah nglilani sawetara wong lair ing omah sing mulya, senajan Panjenengané nresnani kabèh manungsa?
  2. Apa pentingé sédané Yésus Kristus ing kayu salib?
  3. Apa bisa krungu langsung saka Gusti Allah, lan piyé carané ngomong karo dhèwèké?
  4. Apa sebabé Gusti Allah ora mung matèni kabèh wong sing jahat ing donya lan ninggalké sing apik?
  5. Napa kita kudu mati?
  6. Piyé cara paling apik kanggo njlèntrèhaké katresnané Gusti Allah marang manungsa?
  7. Apa Gusti Allah isih bisa disebut Gusti Allah sing maha tresna yen Panjenengane ngidini wong mlebu neraka lan ngobong?
  8. Apa aku bisa ambegan tanpa wates, utawa aku kudu mati?
  9. Apa tandha sing paling penting sing bakal daktampa sawise menehi uripku marang Kristus?
  10. Apa Gusti Allah nitahake kita mung kanggo nyembah marang Panjenengane, utawa dheweke duwe rencana liya kanggo kita?
  11. Apa sebabé angel krungu saka Gusti Allah lan ndeleng Panjenengané?
  12. Kaya apa swarga, lan kegiatan apa sing bakal kita lakoni ing kono?
  13. Yagene Gusti Allah ora menehi Adam lan Hawa kesempatan kaping pindho ing Taman Eden?
  14. Piyé sih-rahmaté Gusti Allah sing nylametké awaké dhéwé?
  15. Apa sing njalari dosa-dosa kita diapura sawisé kita masrahaké urip kita marang Yésus Kristus?
  16. Apa sebabé Yésus Kristus disebut Gusti Allah wektu dhèwèké disebut ”Putrané Gusti Allah” ing Alkitab?
  17. Apa sebabé Yésus Kristus rawuh ing donya, lan apa prestasiné sing paling gedhé?
  18. Apa tujuané Roh Suci ing bumi, lan piyé kita isa nampa Roh Suci?
  19. Piyé awaké déwé ngerti nèk awaké déwé kuwi anaké Gusti Allah?
  20. Piyé carané awaké dhéwé isa mbangun hubungané karo Roh Suci?
  21. Apa faktor sing narik berkah saka Gusti?
  22. Piyé awaké dhéwé isa yakin nèk Gusti Allah nresnani awaké dhéwé lan péngin sing paling apik kanggo awaké dhéwé?
  23. Punapa punika rancanganipun Gusti supados tiyang mlarat?
  24. Apa tandha-tandha nèk Yésus bakal teka manèh, lan piyé wong Kristen isa siap kanggo Yésus?
  25. Apa Gusti Allah ngrusak Taman Eden sawise nundhung Adam lan Hawa?
  26. Apa sebabé Gusti Allah ora ngendheg Adam lan Hawa saka dosa marang Panjenengané?
Recommended:  Perawat ing Prancis (Carane, Sekolah Perawat, Visa) | 2022

kesimpulan

Tanpa mangu, Gusti Allah ana. Sawetara pratandha lan indikasi nuduhake iki.

Saliyane Kitab Suci minangka buku sing ngemot pirang-pirang mukjijat sing ditindakake dening Gusti Allah, Gusti Allah isih nindakake mukjijat-mukjijat liwat manungsa ing saindenging jagad.

Yen sampeyan isih berjuang kanggo percaya yen Panjenengane ana, nemokake jawaban kanggo pitakonan ing ndhuwur bakal ngganti pola pikir sampeyan.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Rekomendasi Editor:

Yen sampeyan nemokake artikel iki apik, mangga bareng karo kanca.