7 Alasan Kanggo Sinau Basa Korea (FAQ, Keuntungan) | 20236 min diwaca

Alasan kanggo sinau basa Korea: Nalika sinau basa manca, akeh wong sing angel nglebokake basa Asia ing ndhuwur dhaptar. Nanging, dheweke luwih seneng miwiti nganggo basa Inggris, Spanyol, Prancis, utawa Jerman.

Ing artikel iki, aku bakal nuduhake kenapa sampeyan kudu sinau basa Korea lan cara sing bisa digunakake kanggo sinau kanthi cepet. Wacanen!!

Apa Basa Korea?

Korea minangka basa resmi lan nasional ing Korea Lor lan Kidul. Nanging, sajrone pirang-pirang taun konflik politik (lan ora ana hubungane karo Korea Lor), loro kasebut entuk kosakata sing beda.

7 Alasan Kanggo Sinau Basa Korea

1. Korea migunani:

Luwih saka 75 yuta wong nganggo basa Korea ing saindenging jagad. Basa iki uga ana ing peringkat 18 ing antarane basa sing paling akeh digunakake ing donya.

Akibaté, basa kasebut migunani kanggo lelungan lan bisnis. Yen sampeyan ngerti carane nganggo basa Korea, sampeyan bakal entuk keuntungan nalika sampeyan lunga ing kana.

Ora mung bisa ngomong karo wong lan golek dalan watara, nanging sampeyan uga bisa nemokake mutiara didhelikake sing paling turis ora ngerti.

2. Alfabet Korea Gampang Sinau:

Wong mikir yen basa Korea nduweni cara nulis paling logis ing donya. Hangul, aksara Korea, gampang disinau.

Hangul nduweni 24 aksara, loro cekak saka basa Inggris, lan dieja kanthi fonetis.

Recommended:  7+ Universitas Paling Apik Kanggo Desain UX Ing Inggris (FAQs) | 2022

3. Ngomong Korea Gampang:

Yen sampeyan rumangsa kentekan niat babagan katrampilan basa Korea, pikirake manawa luwih angel sinau lan ngomong sawetara basa liyane ing donya.

Akibaté, sinau Korea iku breeze lan iku salah siji saka basa paling apik kanggo sinau. Kajaba iku, iki minangka salah sawijining alasan utama kanggo sinau basa Korea.

4. Ora ana konjugasi kriya ing basa Korea:

Grammar ing Korea ora angel, ora kaya basa Prancis. Contone, ing basa Korea, sampeyan ora perlu kuwatir babagan carane ngganti wujud kriya. Ora preduli yen kriya tunggal utawa jamak, wangun sing padha digunakake.

Akeh basa liyane utamane basa Prancis lan Inggris nggunakake konjugasi kriya, sing bisa angel sinau. Kesulitan konjugasi kriya gawe frustasi siswa nganti mandheg.

Waca liyane:

5. Ora Ana Jeneng Gender ing Korea:

Jinis tembung minangka alangan sing angel banget sing akeh wong duwe masalah nalika sinau basa liya kayata Prancis utawa Spanyol.

Ngerteni tembung endi sing lanang lan sing feminin bisa dadi tugas sing akeh. Basa Korea ora duwe masalah iki amarga tembung ora duwe gender.

6. Konglish Nggampangake Komunikasi

Sawetara tembung lan frasa Inggris uga wis ditambahake ing basa Korea. "Konglish" minangka jeneng kanggo campuran Inggris lan Korea. Lan dadi apik ing iku bakal mbantu sampeyan sinau basa Korea luwih cepet.

Elinga yen wong Korea pancen ngupayakake adaptasi karo budaya basa liya. Mbalik kanthi sopan sing padha minangka alasan sing apik kanggo sinau basa Korea.

7. Korea minangka pimpinan donya ing Urusan Internasional:

Korea bubar dadi berita utama internasional.

Recommended:  5 Sekolah Dermatologi Paling Apik ing Amerika Serikat (FAQs) | 2022

Senadyan perkembangan tegang lan tansah owah-owahan ing hubungan Korea Lor lan Kidul, Korea minangka sekutu penting AS.

Kekuwatan ekonomi negara isih digunakake kanggo nandur modal ing Amerika Serikat, sing ndadekake papan kasebut menarik kanggo sinau luwih akeh.

Cara sinau basa Korea kanthi gampang:

Ana cara sing nggumunake kanggo sinau basa Korea kanthi cepet. Macem-macem pendekatan bakal mbantu sampeyan dadi lancar ing basa kasebut. Akibaté, aku pengin nuduhake sawetara pitunjuk:

1. Ngerti Hangul:

Hangul minangka cara wong Korea nulis basane. Hangul nduweni 14 konsonan lan 10 vokal. Iki minangka cara resmi kanggo nulis ing Korea Selatan lan Korea Lor, lan uga digunakake dening wong Korea sing manggon ing saindenging jagad.

Nalika sinau basa manca, sampeyan kudu nguwasani alfabet kanthi lengkap. Iki bakal dadi titik wiwitan sing apik kanggo lelungan sinau basa.

Wujud cangkem nemtokake wujude konsonan sajrone lafal.

2. Tambah Vocabulary Panjenengan:

Sawise ngerti maca lan nulis Hangul, sampeyan bisa miwiti sinau tembung anyar. Mulai karo nomer, dina minggu, sasi taun, lan phrases prasaja kanggo ngomong.

Banjur, tambahake tembung sing ana gandhengane karo motivasi sampeyan sinau basa. Yen sampeyan arep sinau basa Korea kanggo lelungan sing bakal teka, konsentrasi ing tembung sing ana gandhengane karo gerakan lan transportasi.

3. Njupuk kelas Korea Online

Yen sampeyan duwe alasan sing cukup kanggo sinau basa Korea, mula sampeyan kudu njupuk kelas Korea online.

Siswa ing kelas korea online sinau kabeh saka dhasar nganti katrampilan basa sing luwih maju. Dheweke bisa nambah katrampilan wicara liwat kelas.

Pisanan, ngrampungake pelajaran dhasar. Sawise sampeyan wis nguwasani pelajaran utama, sampeyan bisa uga pengin sinau babagan pelajaran sing ana gandhengane.

4. Gunakake tembung silihan lan tembung Konglish kanggo keuntungan sampeyan:

Ana akeh tembung silihan Korea lan tembung Inggris gaya Korea, sing diarani "Konglish" (Korea + Inggris).

Recommended:  Cara Nggawe Kanca minangka Siswa Transfer (Alasan, FAQ, Langkah)

Basa Inggris kebak tembung kaya iki. Tembung-tembung sing asale saka swara basa liya lan padha tegese karo tembung Inggris.

Amarga padha muni kaya Inggris karo logat Korea, iku gampang kanggo elinga.

Tuladhane:

  • 컵 (ke-ob) = cangkir
  • 아이쇼핑 (aisyoping) = window shopping
  • 카페(ka-pe)=kafe
  • 핫도그 (hatdogeu) = asu jagung
  • 초콜릿 (cho-kol-lit) = coklat
  • 카메라 (ka-me-ra) = kamera

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Alasan Sinau Basa Korea

Apa angel sinau basa Korea?

Institut Layanan Asing (FSI) bisa menehi rating basa Korea minangka salah sawijining basa sing luwih angel disinaoni, nanging ora ateges ora mungkin.

Kepiye carane sinau basa Korea kanthi cepet kanthi gratis?

Eggbun
Pop Pop Korea
TenguGo Hangul
S-TOPIK
Memrise lan Anki

Apa Korea luwih gampang tinimbang Cina?

Sinau Korea bakal luwih angel. Basa Korea dudu basa Asia sing paling angel disinaoni amarga alfabet fonetis lan aturan tata basa sing luwih lugas. Ing sisih liya, wong Tionghoa diucapake dening populasi sing luwih akeh. Iku bakal kurang saka alangan kanggo trek kanggo sumber daya lan partner sinau.

Apa wong Tionghoa ngerti basa Korea?

Dheweke ora bisa, ora. Wong Tionghoa lan Korea ora ngerti.

kesimpulan

Alasan kanggo sinau basa Korea: Basa Korea wis kabukten dadi basa sing cepet berkembang ing saindenging jagad, lan akeh wong sing nganggo basa kasebut kanthi bebas.

Guru basa Korea bisa nulungi panjenengan sinau cara ngomong, maca, nulis, lan nindakake bab-bab liyane sing ana gandhengane karo basa kasebut. Saiki sampeyan ngerti kabeh alasan kenapa sampeyan kudu sinau basa Korea, wektune kanggo miwiti.

Apik banget; Muga-muga artikel iki mangsuli pitakon sampeyan.

Rekomendasi Editor:

Yen sampeyan nemokake artikel iki apik, mangga bareng karo kanca.