За нас

Училиште и патување е блог посветен на помагање на студентите да го разберат домашното школување, препораките од факултетот и да им обезбеди знаење што им е потребно за да патуваат низ светот.

Нашата цел е да ве информираме и да го направиме вашето време како студент пријатно.

Училиште и патување - Ајде да бидеме вашиот водич за колеџ.