Приватност

Ако ви требаат повеќе информации или имате било какви прашања во врска со нашата политика на приватност, Ве молиме слободно контактирајте со нас преку e-mail на [заштитена по е-пошта]

На www.schoolandtravel.com сметаме дека приватноста на нашите посетители е исклучително важна. Овој документ за политиката за приватност детално ги опишува видовите лични информации собрани и снимени од www.schoolandtravel.com и како ги користиме.

Лог датотеки
Како и многу други веб-страници, www.schoolandtravel.com користи датотеки за евиденција. Овие датотеки само ги најавуваат посетителите на страницата - обично стандардна процедура за хостинг компании и дел од аналитиката на хостинг услугите. Информациите во датотеките за евиденција ги вклучуваат адресите на интернет протоколот (IP), типот на прелистувачот, Интернет-провајдерот на услуги (ISP), ознаката за датум/време, страниците за упатување/излез, а можеби и бројот на кликови. Овие информации се користат за анализа на трендовите, администрирање на страницата, следење на движењето на корисникот низ страницата и собирање демографски информации. IP-адресите и другите такви информации не се поврзани со никакви информации што може да се идентификуваат лично.

Cookies и web beacons
www.schoolandtravel.com користи колачиња за складирање информации за преференциите на посетителите, за снимање информации специфични за корисникот на кои страници пристапува или посетува посетителот на страницата и за персонализирање или прилагодување на содржината на нашата веб-страница врз основа на типот на прелистувачот на посетителите или други информации кои посетителот испраќа преку својот прелистувач.

ДаблКлик стрела колаче

→ Google, како продавач од трета страна, користи колачиња за да прикажува реклами на www.schoolandtravel.com.
→ Користењето на колачето DART од страна на Google му овозможува да им служи реклами на посетителите на нашата страница врз основа на нивната посета на www.schoolandtravel.com и други страници на Интернет. 
→ Корисниците може да се откажат од употребата на колачето DART со посета на политиката за приватност на Google за реклами и содржина на следнава URL-адреса - http://www.google.com/privacy_ads.html

Нашите Реклама Партнери

Некои од нашите рекламни партнери може да користат колачиња и веб-светилници на нашата страница. Нашите рекламни партнери вклучуваат ……. 

  • Google

Додека секој од овие рекламни партнери има своја Политика за приватност за нивната локација, овде се одржува ажуриран и хиперврски ресурс: Политиките за приватност.
Може да го консултирате овој список за да ја најдете политиката за приватност за секој од рекламните партнери на www.schoolandtravel.com.

Овие рекламни сервери или рекламни мрежи од трети страни користат технологија во нивните соодветни реклами и врски што се појавуваат на www.schoolandtravel.com и се испраќаат директно до вашиот прелистувач. Тие автоматски ја добиваат вашата IP адреса кога ќе се случи тоа. Други технологии (како колачиња, JavaScript или Web Beacons) може да се користат и од рекламните мрежи на трети страни на нашата страница за да се измери ефективноста на нивните рекламни кампањи и/или да се персонализира рекламната содржина што ја гледате на страницата.

www.schoolandtravel.com нема пристап или контрола врз овие колачиња што ги користат трети лица огласувачи.

Трета партија полиси за приватност

Треба да се консултирате со соодветните политики за приватност на овие рекламни сервери од трети страни за подетални информации за нивните практики, како и за упатства за тоа како да се откажете од одредени практики. Политиката за приватност на www.schoolandtravel.com не се однесува и не можеме да ги контролираме активностите на таквите други огласувачи или веб-локации. Може да најдете сеопфатен список на овие политики за приватност и нивните врски овде: Линкови за политика за приватност.

Ако сакате да го оневозможите колачињата, можете да го направите преку вашиот индивидуален опциите на прелистувачот. Подетални информации за управување со куки со одредени веб прелистувачи може да се најде во соодветните веб-сајтови на интернет прелистувачи. Кои се колачиња?

Информации за децата
Ние веруваме дека е важно да се обезбеди дополнителна заштита за децата на интернет. Ги охрабруваме родителите и старателите да поминуваат време на интернет со своите деца за да ги набљудуваат, да учествуваат и/или да ја следат и водат нивната онлајн активност. www.schoolandtravel.com свесно не собира никакви информации за лична идентификација од деца на возраст под 13 години. , Ве молиме контактирајте не веднаш (користејќи го контактот во првиот пасус) и ние ќе ги вложиме нашите најдобри напори за навремено да ги отстраниме таквите информации од нашата евиденција.

Онлајн Полиса за приватност Само
Оваа политика на приватност се однесува само на нашата онлајн активности и важи за посетителите на нашата веб страница и во врска со информациите споделени и / или собираат таму. Оваа политика не се однесува на сите информации собрани офлајн или преку други канали од овој веб-сајт.

Согласност
Со користење на нашиот веб-сајт, можете ова се согласува со нашата политика на приватност и се согласувам со условите.

Ажурирање
Оваа Политика за приватност последен пат беше ажурирана на: сабота, 1 јуни 2019 година.