Услови за Користење

Последно ажурирано: јуни 01, 2021

Ве молиме внимателно прочитајте ги овие Услови за користење („Услови“, „Услови за користење“) пред да ја користите веб-страницата schoolandtravel.com („Услугата“) управувана од School and Travel („нас“, „ние“ или „наша“) .

Вашиот пристап до и користење на услугата е условено од вашето прифаќање и усогласеност со овие Услови. Овие Услови се однесуваат на сите посетители, корисници и други кои пристапуваат или ја користат Услугата.

Со пристапување или користење на Услугата се согласувате да бидете обврзани со овие Услови. Ако не се согласувате со кој било дел од условите, тогаш нема да пристапите до Услугата. Условите за користење договор за училиште и патување е создаден со помош на TermsFeed.

Линкови до други веб-сајтови

Нашата услуга може да содржи линкови до веб-локации или услуги на трети лица кои не се во сопственост или контролирани од School and Travel.

Училиште и патување немаат контрола и не преземаат одговорност за содржината, политиките за приватност или практиките на веб-локациите или услугите на трети страни. Понатаму потврдувате и се согласувате дека Успешната виза нема да биде одговорна или одговорна, директно или индиректно, за каква било штета или загуба предизвикана или наводно предизвикана од или во врска со користење или потпирање на каква било таква содржина, стоки или услуги достапни на или преку такви веб-страници или услуги.

Силно ве советуваме да ги прочитате одредбите и условите и политиките за приватност на веб-локациите или услугите на трети страни што ги посетувате.

Важечки закон

Овие Услови се регулираат и толкуваат во согласност со законите на Нигерија, без оглед на одредбите за судир на законот.

Нашиот неуспех да се спроведе било какво право или одредба од овие Услови нема да се смета за откажување од тие права. Ако било која одредба од овие Услови се смета за невалидна или неприменлива од страна на судот, останатите одредби од овие Услови ќе останат во сила. Овие Услови го сочинуваат целиот договор меѓу нас во врска со нашата Услуга и ги заменуваат и заменуваат сите претходни договори што може да ги имаме меѓу нас во врска со Услугата.

Промени

Ние го задржуваме правото, по наше дискреционо право, да ги менуваме или замениме овие Услови во секое време. Ако ревизијата е материјална, ние ќе се обидеме да обезбедиме најмалку 30 дена пред да ги примените новите услови. Она што претставува материјална промена ќе биде утврдено со наше дискреционо право.

Со продолжување на пристапот или користењето на нашата служба по овие ревизии стапи на сила, вие се согласувате да бидете обврзани со ревидираните услови. Ако не се согласувате со новите услови, престанете да ја користите услугата.

Контактирајте нѐ

Ако имате какви било прашања во врска со овие Услови, ве молиме контактирајте не.