Naon Dupi A Sorority Girl? (Pilihan, Kampus, FAQs)9 mnt maca

A sorority nyaéta klub sosial atawa organisasi pikeun awéwé kuliah-yuswa anu anggotana ngarujuk silih salaku "adina," ngabentuk beungkeut deukeut silaturahim sarta sisterhood, sarta ilubiung dina rupa-rupa. kagiatan ekstrakurikuler jeung profésional babarengan.

Unggal taun rébuan awéwé janji pikeun gabung sororities. Babaturan fraternity sareng sorority tiasa dipendakan di kampus-kampus di Amérika Serikat sareng Kanada.

Kaanggotaan Sorority henteu murah.

Iuran sareng biaya pikeun anggota énggal béda-béda dumasar organisasi sareng dibayar ku awéwé. Kaseueuran biaya kaanggotaan sorority aya dina lingkungan $ 400 per semester.

Kumaha Kaanggotaan Gadis Sorority Gawé?

Unggal kampus sareng sorority gaduh sistem seleksi silih pikeun milih anggota anyar ngaliwatan voting.

Prosés voting diwangun ku ngagunakeun salah sahiji tina dua cara, nyaéta:

1. Bab voting

Anggota bab hiji sorority urang meunang tuang ballots pikeun calon anggota anyar.

Ngaran-ngaran nu bisa diondang deui bakal dibahas, sarta sora bakal dicokot.

Misahkeun diri anjeun tina pelamar anu sanés mangrupikeun bagian anu paling hese tina prosedur ieu.

Ieu highlights significance tina jejaring salila recruiting pihak pikeun calon anggota anyar.

Aranjeunna bakal hoyong nunjukkeun antusiasme sareng komitmen ka sorority.

2. Delegasi voting

Kusabab ngan ukur jalma anu nyarios ka calon anggota mahasiswi salami pésta rekrutmen sorority anu tiasa milih, pilihan ieu tiasa nyababkeun langkung seueur kasusah.

Hal ieu ngajadikeun eta leuwih gampang yén calon anggota bakal katempo, tapi maranéhna masih kudu jaringan pikeun nyieun gambaran dina pamilih sorority anu bakal lepas. 

Sororities Kampus Top

1. Chi Omega

Diadegkeun di Universitas Arkansas di 1895, Chi Omega parantos ningkat janten organisasi fraternal awéwé panggedéna di dunya, kalayan langkung ti 400,000 initiates, 181 bab kuliah, sareng 248 organisasi alumni.

Chi Omega gaduh sajarah anu panjang sareng dibédakeun sabab parantos nyayogikeun anggotana kasempetan pangwangunan pribadi anu teu aya tandinganana.

Chi Omega mangrupakeun fraternity jasa awéwé kalayan komitmen lila abad ka tujuan aslina tina integritas pribadi, prestasi akademik, ngembangkeun pribadi tur karir, silaturahim, palayanan ka batur, ngembangkeun komunitas sarta kampus, sarta pertumbuhan pribadi sarta karir.

Kapercayaan inti gadis sorority Chi Omega nyaéta pikeun mere ilham anggotana pikeun ngabantosan batur.

2. Alfa Chi Omega

Dina 15 Oktober 1885, mahasiswa di Universitas DePauw di Greencastle, Indiana, ngadegkeun Alpha Chi Omega.

Lamun datang ka fraternities awéwé Amérika urang, Alpha Chi Omega teh sorority kasapuluh diadegkeun di nagara éta.

Alpha Chi Omega mangrupikeun komunitas awéwé luar biasa anu milari cara pikeun ngamangpaatkeun taun-taun kuliah bari ogé ngadamel sambungan anu bakal lepas saatos lulus.

disarankeun:  4 Sakola Kaperawatan Murah di Australia pikeun Siswa Int'l | 2023

Misi Alpha Chi Omega nyaéta pikeun ningkatkeun étika, akademik, sareng status sosial anggotana.

Futures dibentuk ku sambungan awéwé asli, kuat di Alpha Chi Omega, nu kuat, transformational, sarta enduring.

Aya ampir 230,000 awéwé di Alpha Chi Omega, sumebar ka sakuliah leuwih ti 140 bab collegiate jeung kurang leuwih 200 grup alumni.

Fraternity Alpha Chi Omega ngandung opat éntitas anu béda: Yayasan, Perusahaan Perumahan Nasional, Mitra Batu Mutiara, LLC, sareng Fraternity sorangan.

Aranjeunna kolaborasi pikeun ngamajukeun tujuan sareng cita-cita organisasi sareng ngabantosan anggotana dina usaha amal.

Awéwé Alpha Chi Omega janji hirupna kana cita-cita kasatiaan, kaunggulan, sareng pangaweruh dina waktos inisiasina.

Sakali anggota lulus ti Alpha Chi Omega, kumawula maranéhna pikeun organisasi jadi malah leuwih penting pikeun aranjeunna.

3. Alfa Kappa Alfa

Diwangun dina 1908, Alpha Kappa Alpha Sorority asalna di Universitas Howard di ibukota bangsa.

Diadegkeun ku sakelompok awéwé Amérika Afrika kalayan gelar kuliah, ngajantenkeun organisasi hurup Yunani pangkolotna tina jinisna.

The Alpha Kappa Alpha Sorority geus disebut "organisasi Yunani-hurup pangpayunna di Amérika pikeun awéwé Afrika Amérika."

Langkung ti 325,000 awéwé ti Amérika Serikat, Bahama, Bermuda, Kanada, Dubai, Jérman, Jepang, Liberia, Nigeria, Koréa Kidul, Afrika Kidul, sareng Kapuloan Virgin AS parantos ngagagas anggota lulusan Alpha Kappa Alpha Sorority sareng bab sarjana.

Tujuan tina Alpha kappa Alpha ngawengku ngembangkeun minat kutang dina kahirupan collegiate, promosi solidaritas jeung silaturahim diantara awéwé kuliah, jasa "sakabeh umat manusa," sarta budidaya standar akademik sarta etika luhur.

4. Delta Sigma Theta

The sorority Delta Sigma Theta diadegkeun di Universitas Howard dina Maret 1913.

Misi swasta, non-profit Delta Sigma Theta Sorority nyaéta ngabantosan sareng ngamajukeun komunitas lokal di sakuliah dunya ngaliwatan proyék-proyék anu parantos lami.

Ayeuna, sorority gaduh langkung ti sarébu bab di sakumna dunya, kalebet Amérika Serikat, Kanada, Jepang (Tokyo sareng Okinawa), Jérman, Kapuloan Virgin, Bermuda, Bahama, Jamaika, Afrika Kulon, Afrika Kidul, Uni Émirat Arab. , jeung Républik Koréa, sakabéh nu jadi imah anggota ayeuna jeung urut.

Delta Sigma Theta Sorority mangrupikeun grup awéwé anu dididik kuliah khusus pikeun kamekaran pribadi sareng jasa masarakat, kalayan tekenan khusus dina komunitas Hideung. 

5. Delta Zeta

Bab kahiji Delta Zeta diadegkeun di Universitas Rajana di 1902.

Delta Zeta mangrupikeun jaringan awéwé sadunya anu dihijikeun ku sakumpulan cita-cita inti anu gaduh kakuatan pikeun ngamotivasi anggota sareng ngarobih dunya.

Tujuan tina mojang sorority nyaeta nyadiakeun anggotana ku pangalaman bermakna na rewarding nu lasts hirupna.

disarankeun:  Alesan Utama pikeun Diajar di Malaysia

Objék anu pantes pikeun tujuan sareng tujuan anu paling luhur tina usaha anu aya hubunganana nyaéta anu diusahakeun ku perkumpulan ieu ku cara ngahijikeun anggotana dina beungkeutan silaturahim anu tulus sareng langgeng, silih ajak pikeun milari pangaweruh, ngamajukeun budaya moral sareng sosial anggota, sareng ngarumuskeun rencana. pikeun hidayah jeung persatuan dina lampah.

Konvénsi Nasional, Déwan Nasional, jeung bab collegiate sarta alumni sadayana gawé bareng pikeun salajengna misi sorority urang.

Ayeuna aya 167 bab collegiate aktif tina sorority Delta Eta, nu jumlahna deukeut 285,000 awéwé.

Awéwé Delta Zeta tiasa nyandak tanggung jawab sareng ngadamel bédana dina komunitasna.

6. Alfa Epsilon Phi

Tujuh awéwé Yahudi di Barnard College di New York City ngawangun Alpha Epsilon Phi Sorority dina Oktober 24, 1909.

Sorority Yahudi Alpha Epsilon Pi nyaéta komitmen pikeun nguatkeun anggotana pikeun ngahontal poténsi pinuh salaku awéwé sareng pamimpin.

Individualitas anu kacida hargana dina sorority, sarta anggota didorong pikeun ngajajah tur ngokolakeun kaahlian jeung kualitas nu ngabedakeun aranjeunna.

Diwangun pikeun nyayogikeun tempat pikeun anggotana sareng nyorong aranjeunna ngudag akademisi, kagiatan ekstrakurikuler, sareng pengabdian masarakat babarengan, sorority ogé janten tempat pikeun sosobatan sareng persaudaraan anu langgeng.

Langkung ti lima puluh sakola di Amérika Kalér ayeuna ngagaduhan bab aktif Alpha Epsilon Phi, sareng organisasina langkung kuat tibatan kantos.

Kaanggotaan Sorority kabuka pikeun awéwé luar biasa tina sagala lapisan kahirupan anu ngahargaan sajarah organisasi sareng narékahan pikeun ngajaga nilai-nilai anu diadegkeun.

Anggota Alpha Epsilon Phi geus nerangkeun yén maranéhna ngahargaan misi aslina organisasi ku ngajaga fokus kana philanthropy sarta layanan masarakat, encouraging anggota narékahan pikeun kaunggulan akademik, nyadiakeun kasempetan pikeun anggota ngamekarkeun kaahlian kapamimpinan maranéhanana, ngabina kuat. rasa duduluran, sareng nyorong unggal anggota pikeun ngahontal poténsi pinuh.

7. Kappa Alpha Theta

Garéja Methodist ngadegkeun Kappa Alpha Theta Sorority di 1837 di tempat anu harita katelah Indiana Asbury College tapi ayeuna katelah DePauw University di Greencastle, Indiana.

Kappa Alpha Theta nyayogikeun anggotana kalayan dukungan sareng dorongan salami kaanggotaanna.

Pikeun ngahontal tujuan na "ngarah unggal anggota pikeun kaunggulan pribadi ngaliwatan sisterhood lifelong," Kappa Alpha Theta boga pernyataan visi.

Prinsip inti sorority nyaeta selflessness, prestasi akademik, kapamimpinan, sisterhood, jeung silaturahim.

Loba gagasan jeung program Kappa Alpha Theta geus naratas, earning organisasi reputasi salaku cikal bakal diantara organisasi awéwé. Anggota dianggap salaku pamimpin di dunya nyata sareng dunya akademik.

Bab Kanada Kappa Alpha Theta mangrupikeun anu pangheulana, sareng sorority ogé anu munggaran di opat akademi Liga Ivy (Cornell, Princeton, Yale, sareng Harvard), ogé di Michigan, Vanderbilt, Baylor, Stanford, sareng seueur deui.

disarankeun:  10 Sakola Médis Pangalusna di Filipina (Kumaha-cara, Biaya, FAQs) | 2022

Kappa Alpha Theta ngagaduhan langkung ti 140 bab di akademi sareng universitas di Amérika Serikat sareng Kanada.

Sajaba ti éta, aya leuwih ti dua ratus organisasi alumni. Leuwih ti 250,000 awéwé geus ngagagas kana Kappa Alpha Theta.

Diantara anggota Kappa Alpha Theta anu seueur sareng alumni nyaéta pamimpin olahraga, ubar, seni, sareng pamaréntahan.

Patarosan Remen Ditaroskeun Ngeunaan A Girl Sorority

Kumaha anjeun gabung awéwé sorority?

Pikeun tiasa ngadaptarkeun sorority, anjeun kedah muncul dina acara rurusuhan. Kajadian ieu ngamungkinkeun sorority janten kenal sareng anjeun sareng nangtoskeun naha aranjeunna peryogi jasa anjeun atanapi henteu.

Naon tujuan sororities?

Sororities mantuan tetep katresna ngora aktif socially sapanjang careers kuliah maranéhanana. Éta ogé nguatkeun budak awéwé ngora kalayan kasempetan pendidikan, profésional, sareng kapamimpinan, bahkan nalika aranjeunna nuju kuliah.

Sabaraha fee kaanggotaan pikeun gabung sorority a?

Unggal sorority teu boga fee kaanggotaan sarua. Sanaos sababaraha tiasa saluhur $ 600 per semester, sababaraha sororities ngecas ngan $ 300 per semester.

Sabaraha lami anjeun cicing di sorority a?

Sororities populérna mandat yén anggotana cicing di imah sorority salila 12 bulan. Ieu biasana dina taun kadua kaanggotaan.

kacindekan

Gadis Sorority: Kagiatan sosial anu ditawarkeun ku sororities pikaresepeun pikeun calon mahasiswa tangtu, sarta mahasiswa ieu ogé miharep pikeun mibanda kahirupan sosial aktif bari attending kuliah.

Di sisi séjén, Sororities nyadiakeun awéwé kuliah kalayan komunitas dimana maranéhna bisa jaringan, acquire kamampuhan anyar, neunggeul kasaimbangan cageur antara kahirupan akademik jeung sosial maranéhanana, ngabentuk silaturahim langgeng, sarta masihan deui komunitas lokal maranéhanana.

Ngagabung sorority a muka panto pikeun awéwé nu moal disebutkeun jadi kabuka pikeun aranjeunna.

Upami anjeun wanoja anu hoyong ngiringan sorority di universitas idéal anjeun, anjeun bakal bijaksana pikeun diajar saloba mungkin ngeunaan sororities di kuliah pilihan anjeun.

Heboh hiji; Kuring miharep artikel ieu ngajawab patarosan anjeun.

Saran Éditor:

Upami anjeun mendakan tulisan ieu saé, punten bagikeun ka réréncangan.