Tentang Kami

School and Travel mangrupikeun blog anu didédikasikeun pikeun ngabantosan murid dina ngartos homeschooling, rekomendasi kuliah, sareng masihan aranjeunna pangaweruh anu diperyogikeun pikeun ngarambat ka sakumna dunya.

Tujuan kami nyaéta pikeun ngawartosan anjeun sareng ngajantenkeun waktos anjeun janten murid anu pikaresepeun.

Sakola sareng Perjalanan - Hayu urang janten pituduh kuliah anjeun.