kabijakan privasi

Lamun merlukeun informasi nu mana wae nu leuwih atawa mibanda patalékan ngeunaan kawijakan privasi urang, mangga ngarasa Luncat ka kontak urang ku surelek dina officialoffme@gmail.com

Di www.schoolandtravel.com kami nganggap privasi sémah urang penting pisan. Dokumén kawijakan privasi ieu ngajelaskeun sacara rinci jinis inpormasi pribadi anu dikumpulkeun sareng dirékam ku www.schoolandtravel.com sareng kumaha kami nganggo éta.

log Payil
Sapertos seueur situs Wéb anu sanés, www.schoolandtravel.com ngagunakeun file log. Berkas-berkas ieu ngan ukur log pangunjung ka situs - biasana prosedur standar pikeun perusahaan hosting sareng bagian tina analitik jasa hosting. Inpormasi di jero file log kalebet alamat protokol internét (IP), jinis browser, Panyadia Ladénan Internét (ISP), cap tanggal/waktos, halaman rujukan/kaluar, sareng kamungkinan jumlah klik. Inpormasi ieu dianggo pikeun nganalisis tren, ngokolakeun situs, ngalacak gerakan pangguna dina situs, sareng ngumpulkeun inpormasi demografi. Alamat IP sareng inpormasi sapertos anu sanés teu aya hubunganana sareng inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi.

Cookies jeung Beacons Web
www.schoolandtravel.com nganggo cookies pikeun nyimpen inpormasi ngeunaan kahoyong pangunjung, pikeun ngarékam inpormasi khusus pangguna ngeunaan halaman mana anu diaksés atanapi didatangan ku pangunjung situs, sareng pikeun pribados atanapi ngaropea eusi halaman wéb kami dumasar kana jinis browser pangunjung atanapi inpormasi anu sanés. nu nganjang ngirim via browser maranéhanana.

DoubleClick DART cookie

→ Google, salaku vendor pihak katilu, ngagunakeun cookies pikeun ngalayanan iklan dina www.schoolandtravel.com.
→ Pamakéan cookie DART ku Google ngamungkinkeun éta pikeun ngalayanan iklan ka sémah situs urang dumasar kana kunjungan ka www.schoolandtravel.com sareng situs sanés dina Internét. 
→ Pamaké tiasa milih kaluar tina pamakean cookie DART ku ngadatangan iklan Google sareng kawijakan privasi jaringan kontén dina URL di handap ieu - http://www.google.com/privacy_ads.html

Advertising Mitra urang

Sababaraha mitra pariwara urang tiasa nganggo cookies sareng beacon wéb dina situs urang. Mitra iklan kami kalebet ……. 

  • Google

Sanaos masing-masing mitra pariwara ieu gaduh Kabijakan Privasi sorangan pikeun situsna, sumber daya anu diropéa sareng hyperlink dijaga di dieu: Kawijakan privasi.
Anjeun tiasa konsultasi daptar ieu pikeun milarian kabijakan privasi pikeun masing-masing mitra pariwara www.schoolandtravel.com.

Pangladén iklan pihak katilu atanapi jaringan iklan ieu nganggo téknologi dina pariwara sareng tautan masing-masing anu muncul dina www.schoolandtravel.com sareng dikirim langsung ka panyungsi anjeun. Aranjeunna otomatis nampi alamat IP anjeun nalika ieu lumangsung. Téknologi séjén (sapertos cookies, JavaScript, atanapi Web Beacons) ogé tiasa dianggo ku jaringan iklan pihak katilu situs urang pikeun ngukur éféktivitas kampanye iklanna sareng/atanapi pikeun nyaluyukeun eusi iklan anu anjeun tingali dina situs éta.

www.schoolandtravel.com teu boga aksés atawa kadali kana cookies ieu nu dipaké ku advertisers pihak katilu.

Partéi Katilu Kawijakan Privasi

Anjeun kedah konsultasi ka kawijakan privasi masing-masing tina server iklan pihak katilu ieu kanggo inpormasi anu langkung rinci ngeunaan praktékna ogé pikeun petunjuk ngeunaan cara milih kaluar tina prakték anu tangtu. Kabijakan privasi www.schoolandtravel.com henteu dilarapkeun ka, sareng kami henteu tiasa ngontrol kagiatan, pangiklan atanapi situs wéb anu sanés. Anjeun tiasa mendakan daptar komprehensif ngeunaan kawijakan privasi ieu sareng tautanna di dieu: Kawijakan Privasi Tumbu.

Mun hayang nepi ka nganonaktipkeun cookies, Anjeun bisa ngalakukeunana ngaliwatan pilihan browser individu Anjeun. inpo nu leuwih lengkep wincik tentang manajemén cookie jeung panyungsi web husus bisa kapanggih di situs web masing-masing nu panyungsi '. Naon Dupi Cookies?

Informationmbaran Barudak
Simkuring yakin hal anu penting pikeun nyadiakeun panyalindungan tambahan pikeun barudak online. Urang ajak kolot jeung wali méakkeun waktu online kalawan barudak maranéhanana pikeun niténan, ilubiung jeung / atawa ngawas sarta pituduh aktivitas online maranéhanana. www.schoolandtravel.com henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi anu diidentipikasi sacara pribadi ti murangkalih di handapeun umur 13 taun. , mangga ngahubungan kami langsung (ngagunakeun kontak dina paragraf kahiji) sarta kami bakal ngagunakeun usaha pangalusna kami pikeun promptly miceun informasi misalna tina rékaman urang.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Online Ngan
Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu ngan manglaku ka Kagiatan online urang jeung sah pikeun datang ka website urang jeung informasi Ngeunaan babarengan jeung / atawa dikumpulkeun aya. kawijakan ieu teu panawaran informasi dikumpulkeun mana wae offline atawa via saluran lian ti website ieu.

idin
Ku cara make website urang, Anjeun hereby ijab kabul kana kawijakan privasi urang jeung satuju kana watesan ANAK.

Update
Kabijakan Privasi ieu terakhir diropéa dina: Saptu, 1 Juni 2019.